Америка е разделена по отношение на принадлежността си към политически

...
Америка е разделена по отношение на принадлежността си към политически
Коментари Харесай

Нови данни разкриват, че гласоподавателите се насочват към тази основна политическа партия преди разгорещения реванш през 2024 г.

Америка е разграничена във връзка с принадлежността си към политически партии, насочвайки се към президентските избори през 2024 година, виждайки един от най-равномерно разграничените електорати в през последните две десетилетия, разкрива ново проучване.

Анализ на Pew Research Center изследва идентификацията на гласоподавателите в разнообразни възрасти, раси, религии и просветителни равнища, сравнявайки метода, по който гласоподавателите са се разпознали през 1996 година с нови данни от 2023.

Петдесет и един % от американците споделиха, че се разпознават с Републиканската партия през 1994 година, до момента в който 47% се идентифицираха като демократи. Таблиците се обърнаха през годините, като през 2020 година с 5% повече американски гласоподаватели се разпознават като демократи по отношение на републиканци. Резултатите от Pew от 2023 година обаче разкриват забележителна смяна в партийната принадлежност през този цикъл, отчитайки, че 49% от гласоподавателите се разпознават като дем...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР