Амбициозната Анита Димитрова, по-известна като Анита на Рачков заради връзката

...
Амбициозната Анита Димитрова, по-известна като Анита на Рачков заради връзката
Коментари Харесай

Ето защо Анита на Рачков толкоз бърза да се омъжи

Амбициозната Анита Димитрова, по-известна като Анита на Рачков поради връзката й с него, която завърши преди време, е решила да се омъжи за новия си обичан поради американска виза. Това призна самата тя наскоро, акцентирайки, че визовият режим е проблем за любовта с новия мъж на сърцето й – американецът Никълъс Стемпер.

Той можел да остане у нас най-много 90 дни, а нея въобще не я пускали зад океана. Затова най-после двамата взели решение да сключат брак, с цел да могат да бъдат дружно.

 

Официализирането на любовта им ще ги приближи до опцията да заживеят умерено под един покрив, без да се тормозят от дългата ръка на закона. Затова и Нико бързал да предложи брак на Анита доста скоро след запознанството им, а тя нямала никакви възражения, имайки поради и финансовата му непоклатимост.

Двамата подписаха брак на 11 април, а дни преди този момент Анита показа детайлности в NAYcast. Първата им среща била в елитно заведение, ситуирано в първокласен хотел на жълтите павета в София. Двамата се озовали инцидентно там едновременно, засекли се в коридора, а масите им се оказали близо една до друга и от взор на взор се стигнало до брак. Когато се срещнала с Нико, русокоската се срещала с хасковлия, само че бързо взела решение да го изхвърли от живота си в интерес на чужденеца.

 

Макар Никълъс да е с немски корени, от дете живее в Съединени американски щати. Очаква се, откакто Анита получи виза като госпожа Стемпер, двамата да заминат зад океана, където ще е непрекъснатото им местопребиваване. Дотогава ще обикалят из света, наслаждавайки се един на различен. Бързата женитба била наложителна за задвижването на процедурата към кандидатстването за американска виза.

 

Относно връзката й с Рачков, Анита я дефинира като чиста и откровена обич. Запознала се с комика, когато била на 19. Той и обкръжението му й помогнали в интелектуалното и прочувственото израстване, само че несходството в характерите и другите проекти за бъдещето ги разделили след 3-годишна връзка. Мълвата носи, че тя желала да се омъжи и да има дете, а Рачков, както е известно не е почитател на брака, а и също така има огромен наследник, тъй че нямал желание да пада на коляно и да основава поколение с Анита. В последна сметка се разделили по взаимно единодушие.

 

По време на връзката й с артиста, била напълно на негова прехрана, само че това съгласно думите й не я правело по никакъв начин щастлива, защото желала да върви на работа. Проблемът бил в това, че не успявала да си откри работа, която й харесва. Рачков пък нямал нищо срещу да поема всичките й разноски, които не били по никакъв начин дребни. След раздялата им русокоската бързо намерила това, което 3 години не намирала, а точно – работа.

 

Любопитен факт е, че казусът й с безработицата се повтаря и при връзката й с Нико. Той непрестанно я глези със скъпи бижута и маркови облекла, а тя не серпантина да го мъмри, че харчи толкова доста пари за нея. Предпочитала да вложат парите в бизнес или нещо друго.

Преди да се разчуе, че американецът с немски корени счита да се дами за нея, се говореше, че Анита продава тялото си за пари и той й е постоянен клиент.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР