Амбициозен и трудолюбив, зодия Телец ще преуспява във всяка професия,

...
Амбициозен и трудолюбив, зодия Телец ще преуспява във всяка професия,
Коментари Харесай

Кариерен хороскоп за зодия Телец – за какви професии е подходящ? Какви таланти и умения трябва да развие?

Амбициозен и работлив, зодия Телец ще преуспява във всяка специалност, само че поради гения му да прави пари, работата във финансовия бранш наподобява е фантазия за него.

Някои Телци са предопределени за артистична кариера. В Холивуд доста известни топ артисти и артисти са зодия Телец.

Лидерските умения и упоритост постоянно ще им разрешават да заемат видни позиции, само че не кариерата е техен приоритет, а обезпечаването на възприятие за материална сигурност за себе си и околните си.

Какви гении и умения ще оказват помощ на Телеца в професионалния живот? Вижте своя кариерен хороскоп за Телец!

Кариерен хороскоп за зодия Телец – гении на хората от този знак

Телецът е показан от земния детайл, който е виновен за прагматичния метод към живота и омерзение към риска.

Тази втора зодия е амбициозна, надеждна, добре проведена и виновна, а решителността й е забележителна.

Защитната Венера му дава сензитивност и обич към изкуството. Телецът демонстрира артистични заложби от ранна детска възраст. Докато неговите връстници се забавляват на детската площадка, дребният Телец вади пастели и бои и се отдава на многочислени пристрастености, които може да се трансфорат в източник на приходи в бъдеще.

Обича да танцува, пее и свири. Това прелестно дете ще взе участие във всички надпревари, в които може да показва своите артистични качества.

Високата летва не е спънка за него. Напротив, колкото по-трудно е, толкоз по-добре. Неговият изчерпателен разум и титаничната работа, която прави, значат, че той нормално реализира стремежи триумф.

Неговата мощ е и търпението, на което могат да завидят огнените и въздушните знаци на зодиака. Материалните богатства са значим въпрос в живота на Телците, а финансовото задоволство е една от главните мотивации за деяние.

Зодия Телецът цени парите от ранна възраст, както се вижда от нормално цялостната касичка на детето. Човек, роден със слънце в Телец, желае да води удобен живот.

Това се отнася за всички аспекти на живота, от всекидневието до това по какъв начин прекарваме свободното си време. Определено се усещам по-добре в петзвезден хотел, в сравнение с в на ниска цена мотел. Вместо второразреден ресторант той ще избере най-скъпия, а в дрешника му ще има единствено маркови облекла.

Телецът и работата – в коя специалност ще откри положително?

Наборът от функционалности, показан от зодия Телец, разрешава неограничени професионални благоприятни условия.

Споменатите нагоре надеждност, самообладание и дарба за аналитично мислене го вършат скъп чиновник, който рядко позволява неточности.

До Дева и Козирог, също земни знаци, той заслужава купата чиновник на годината. За него е мъчно да поддържа здравословен баланс сред професионалния и персоналния живот, което, за жалост, може да докара до работохолизъм.

Заслужава да се добави, че Телецът се усеща доста по-добре в ролята на зависещ, в сравнение с водач на група, от който се изисква да поема опасности и да работи бързо.

Той може да реализира триумф на доста равнища, при изискване че е финансово оценен. В противоположен случай той бързо ще се обезсърчи и ще стартира да търси нова работа.

Той схваща материалния свят повече от другите, заради което ще се впише идеално във финансовия бранш.

Перфектни специалности за Телец

Нека да разгледаме какъв професионален път би трябвало да избере астрологичният Телец.

Банкер/финансист

Телецът има всички предразположения да направи кариера във финансовия бранш. Способността да мисли аналитично, да бъде толерантен и да бъде мощно резистентен на стрес му предсказва огромен триумф.

Единственото нещо, което може да го ограничи е ниската му податливост към риск и неналичието на експедитивност при вземането на решения. Нека не чакаме зодия Телецът да направи кариера като борсов брокер, който работи „ тук и в този момент “, само че неговите надеждни знания и успокоение могат да бъдат оценени при контакт с обособен клиент.

Писател

Телецът е почитател на книгите. От ранна възраст той бяга в вълшебен свят, който развива въображението, уголемява знанията и речника. Благодарение на неограниченото си самообладание той може да се отдаде на писането, стига да има гаранция за триумф, което в неговия случай значи едно – огромни пари. Телецът сигурно няма да работи единствено за концепцията и аплодисментите.

Дизайнер

Телецът е сензитивен към хубостта и има възприятие за жанр. С такива характерности той може да направи кариера като дизайнер. Независимо дали проектира интериор, градини или облекла, триумфът го чака. Минимализма е последното нещо, в което един Телец може да бъде обвинен. Обича лукса и разкоша. Ако реши да проектира облекла, те несъмнено ще бъдат висша мода, а не просто базови.

Собственик на ресторант

Чувствеността, която дължи на планетата Венера, му разрешава да откри предопределение като притежател на ресторант. Можем да бъдем сигурни, че ще се погрижи за всеки, даже и най-малкия подробност – от интериорния дизайн, до истинското меню и най-после прелестната атмосфера.

Мениджър продажби

Амбициозният Телец е доста добър в печеленето на пари, заради което ще бъде съвършен като управител продажби във всяка промишленост, от продажби на първокласни коли до нишови артикули за грижа за хубостта.

Финанси

Просперитетът, за който се бори, му дава успокоение и сигурност. Телецът не е от вида мечтатели, които чакат манна небесна или облага от лотарията.

Той знае, че в случай че желае да живее в разкош, би трябвало да работи доста за това. И работи с нормалната си непримиримост. Той може да натрупа благосъстояние, да го умножава, само че и да пести рационално.

Телецът обича да се обкръжава с красиви и скъпи предмети. С ненаситност влага в изкуство, което счита за най-хубавата инвестиция на капитал.

Радва се на прелестите на живота и не жали средства за разточителен живот, само че не се поддава на краткотрайните изкушения. Всичките му разноски са деликатно премислени и планувани.

В бюджета му няма място за спонтанни финансови решения. Спомняйки си, че Телецът значително се управлява от сетивата си, никой не би трябвало да се учудва, че той обича да яде в заведения за хранене, да си купува нови облекла, да се грижи за хубостта си и да изследва света.

Вижте още:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР