Амбициите на тима са за втора поредна победа на чужд

...
Амбициите на тима са за втора поредна победа на чужд
Коментари Харесай

Емо Луканов: Трябва да вземем това, което не успяхме срещу „Дунав

Амбициите на отбора са за втора поредна победа на непознат терен след тази над Монтана на старта. Мачът на стадиона в Бистрица е в събота от 18:00 часа.

" Има някаква мъка след мача с Дунав, тъй като създадохме доста положения, само че ги изпуснахме, а заслужавахме напълно трите точки. Но като не береш плодовете, си по-огорчен. Отборът тренира доста добре, готви се на равнище за идния мач, който сигурно няма да е елементарен. Мотивацията е на равнище - би трябвало да отидем и вземем това, което не успяхме против Дунав ", сподели наставникът.
 Етър пропусна дузпа и стигна до точка на Етър пропусна дузпа и стигна до точка на "Ивайло "
" Бях доста обиден след мача с Дунав и забравих да поздравя почитателите на Етър, които ги чувах цялостен мач по какъв начин подкрепяха тима. Извинявам се за това и им благодаря за поддръжката! Нека не престават по този начин да поддържат тима, тъй като това е пътят. Още един път им благодаря ", добави старши треньорът Емануел Луканов.

Всички са на линия, с изключение на към този момент Кольо Станев, който имаше стомашно неразположение и пропусна две тренировки. Всички останали са здрави и подготвени за борба.

" Витоша (Бистрица) е доста деятелен тим, отъждествявам ги на Дунав, само че са малко по-опитни от русенци, които имаха доста млади момчета. Играят единствено с двама юноши, всичко останало са опитни футболисти. Монтана имаха много проблеми до отбелязването на гола. Ако някой е решил, че този мач ще мине на ходом и ще го спечелим - няма късмет. Подценяването е първо липса на почитание към себе си и второ към съперника ", съобщи още Луканов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР