Амбициите на Хебър не се простират до просто участие в

...
Амбициите на Хебър не се простират до просто участие в
Коментари Харесай

Хебър се прицелил в Братоеви и Боян Йорданов

Амбициите на Хебър не се простират до просто присъединяване в плейофите в родното състезание. Напротив – те са доста по-големи и откакто при дебюта си в Суперлигата приключиха на шесто място, в този момент тигрите от Пазарджик се целят в доста по-солидно показване, написа " Тема спорт ".

Намеренията на управлението на клуба са свързани с гонене на купата през идната акция. А това значи и още по-солидна селекция от тази, която бе направена предишното лято.

Сред първите набелязани имена в листата на треньора Атанас Петров са тези на близнаците Георги и Валентин Братоеви. Лидерите на Нефтохимик са мощно мечтани за привличане в Пазарджик, поради шампионския нрав, който носят със себе си. В момента те държат на гърба си бургазлии, като точно от техните изяви зависи напълно представянето на отбора на Найден Найденов. Със сигурност първенците ще се опитат да задържат националите и следващата година, като изкушаващо за тях е да създадат още един опит за влизане в групите на Шампионската лига. 

Освен близнаците обаче в полезрението на Хебър е различен някогашен български национал и емблематичен диагонал – Боян Йорданов. Левичарят е огромната звезда на гръцкия Фойникас Сирос, като е с съществена заслуга за мощното показване на отбора в шампионата на южната ни съседка. Благодарение на неговите старания клубът зае трето място в постоянния сезон и има опция да се бори за купата. За последно 35-годишният нападател бе част от Левски през 2016-а.

От бъдещите договаряния с триото значително зависи и дали актуалните водачи на Хебър ще останат в отбора. Става въпрос за диагонала Минчо Минчев, разпределителя Любомир Агонцев и македонското изобретение – посрещача Александар Ляфтов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР