Амбър Хърд със съкрушено лице обяви, че ще обжалва присъдата

...
Амбър Хърд със съкрушено лице обяви, че ще обжалва присъдата
Коментари Харесай

Амбър Хърд го закъса - няма пари да плати на Джони Деп

Амбър Хърд със съкрушено лице разгласи, че ще апелира присъдата по делото за клюка против някогашния ѝ брачен партньор Джони Деп. Късно нощес съдът се произнесе в интерес на звездата от „ Карибски пирати “ и постанови тя да му заплати 15 млн. $ обезщетение за очерняне.

„ Разочарованието, което изпитвам през днешния ден, е неописуемо. Сърцето ми е съкрушено, че планината от доказателства не беше задоволителна, с цел да се изправя против непропорционалната мощ и въздействие на някогашния ми брачен партньор. Още по-разочарована съм от това какво тази присъда значи за останалите дами. Това е цялостен неуспех. Това решение ни връща във времена, в които осмелилата се да приказва жена може да бъде обществено посрамена и унизена. Тази присъда отхвърля концепцията, че насилието против дами би трябвало да бъде одобрявано сериозно”, написа актрисата.

Въпросът е по какъв начин Амбър Хърд ще успее да заплати компенсацията и разноските по делото, които също са за нейна сметка. Според разнообразни източници положението на актрисата възлиза на сред 8 и 12 млн. $. Така че Амбър Хърд май не я чакат положителни времена, изключително в случай че актьорската ѝ кариера бъде поставена на трупчета поради абсурда.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР