Амбър Хърд отвръща на удара. Сега тя и адвокатите ѝ

...
Амбър Хърд отвръща на удара. Сега тя и адвокатите ѝ
Коментари Харесай

Джони Деп търсил кокаин в интимните части на Амбър Хърд

Амбър Хърд отвръща на удара. Сега тя и юристите ѝ вадят мръсните ризи на Джони Деп във към този момент 13-дневната правосъдна борба.

Амбър Хърд съвсем се разплака на няколко пъти, до момента в който първият очевидец беше разпитван от екипа ѝ. Това беше доктор Даун Хюз от Ню Йорк, клиничен и правосъден психолог, която е специалист по домашното принуждение, оповестява " Daily Mail ", представен от dir.bg.

Д-р Хюз описа ужасяващи случаи, за които твърди, че Хърд ѝ е споделила, най-вече по отношение на полово принуждение, осъществено над нея от Деп.

Психологът сподели, че когато Деп е бил пийнал, хвърлял Хърд на леглото, късал нощницата ѝ и се опитвал да прави секс с нея.

" Тя ми призна по какъв начин я принуждавал да прави орална обич с него, когато бил сърдит. Това не са били моменти на обич, това са били преобладаващи моменти ", споделя Хюз.

Според специалистката, за Деп било " задоволително да скъса нощницата на Амбър Хърд, да прокара пръсти във вагината ѝ, търсейки кокаин ". Друг път Деп пъхнал пръстите си в интимните ѝ елементи и принудително правел полови дейности с нея в килера.

Инцидентът в Австралия, при който Деп си изгубил върха на пръста, бил " един от най-тежките ". Д-р Хюз сподели: " Когато той я биел и душал, казвайки ѝ, че я ненавижда и ще я убие, мис Хърд се разделяла от тялото си и като че ли излизала от него, с цел да оцелее. Единственото нещо, което тя си мислела било: " О, Боже, уповавам се, че не е със счупения ".

Когато бил пийнал, Деп постоянно прибягвал до принудителен секс, и се ядосвал в случай че Амбър не взе участие, както би трябвало. Хърд стискала зъби и се борела да сдържа страстите си.

Имало и физическо принуждение, претърпяно от Хърд - Деп да я бутал, блъскал, да я давел и ритал в гърба. Тя получила " най-вече синини ", порязвания и " вагинална болежка " от някои от половите похищения.

Хърд сподели, че е изгубила схващане два пъти след борби с Деп, в Австралия и през декември 2015 година

Освен това Деп бил доста ревностен и не бил склонен Амбър да си демонстрира гърдите във филми. Звънял на всеки артист, с който Амбър снимала, с цел да предизвестява, че " има очи " на снимачната площадка.

Сега е ред на юристите на Амбър да приканват очевидци, като се чака самата тя да приказва през днешния ден, откакто до вторник правосъдните заседатели изслушаха повече от две дузини очевидци, извикани от юристите на Деп, в това число самия Деп.

Последният очевидец на Деп, счетоводителя правосъден специалист Майк Спиндлър сподели: " Според моето умозаключение господин Деп е претърпял пропуснати облаги от почти 40 милиона $ ", поради публикацията от 2018 година, в която Амбър косвено го упреква в домашно принуждение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР