Амбър Хърд обяви, че подписва споразумение по делото за клевета

...
Амбър Хърд обяви, че подписва споразумение по делото за клевета
Коментари Харесай

Амбър Хърд изненадващото се съгласи да подпише споразумение с Джони Деп

Амбър Хърд разгласи, че подписва съглашение по делото за клюка с някогашния си брачен партньор Джони Деп, оповестиха международните организации.

Актрисата разгласява пост в Instagram, от който излиза наяве, че тя ще одобри решението на съда по делото против нея, заведено от тогавашния ѝ сътрудник. Тя назова решението си да го стори " доста мъчно ".

Блондинката добавя, че дълго е обмисляла дали да го направи.

Тя беше наказана на първа инстанция да заплати 10,3 млн. щатски $ обезщетение на своя сътрудник, с който мина под венчилото преди седем години. Той, от своя страна, трябваше да ѝ заплати 2 млн. щатски $. Съдът във Феърфакс, Вашингтон, реши, че и двамата съпрузи са били оклеветени един от различен, само че въпреки всичко вредите, нанесени на звездата от " Карибски пирати ", са по-големи.

Намерението на Хърд, с което изненада почитателите си във виртуалното пространство, идва, откакто в началото разгласи, че ще апелира решението в интерес на Деп. Тя беше наказана за клюка поради публикация във " Washington Post " от 2018 година, в която разказва себе си като оживяла след домашно принуждение. Адвокатите на Джони споделиха, че това са подправени обвинявания. През юни т.г. съдът излезе с решение в интерес на Деп, като Хърд трябваше да му заплати 10,3 млн. щатски $ за репутационни вреди.

В поста си в обществената мрежа 36-годишната актриса написа, че е защитавала своята истина и че животът ѝ е бил унищожен, предава Българска телеграфна агенция. По мотив делото на Деп против " News Group Newspapers " във Великобритания тя сподели, че е била оправдана от справедливата правосъдна система.

" Съдът разбра, че съм жертва на домашно и полово принуждение ", сподели Хърд. Според нея съдът в Съединени американски щати е пренебрегнал директните доказателства за принуждение. Популярността и силата имаха по-голяма роля в процеса, добави тя.

" Жените не би трябвало да се изправят пред фалит за това, че са споделили истината ", сподели Амбър Хърд.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР