Амбър Хърд изненадващо се споразумя с бившия си съпруг -

...
Амбър Хърд изненадващо се споразумя с бившия си съпруг -
Коментари Харесай

Амбър Хърд изненадващо се споразумя с Джони Деп

Амбър Хърд изненадващо се споразумя с някогашния си брачен партньор - холивудския ас Джони Деп, гръмнаха международните организации. 

Актрисата разгласи, че се е съгласила да подпише съглашение с Деп по делото за клюка. 

В пост в Инстаграм звездата от " Аквамен " споделя, че ще одобри решението на съда по делото против нея, заведено от някогашната ѝ половинка. Тя признава, че е взела решението си " доста мъчно " и че преди да го направи, го е обмисляла много дълго време. 
                             

Намерението на Хърд изненада почитателите на актрисата в обществената мрежа, защото по-рано тя разгласи, че ще апелира решението, което е в интерес на Деп.

Да напомним, че тя бе наказана за клюка поради публикация във Washington Post от 2018 година, в която разказва себе си като жертва, оживяла след домашно принуждение. След щателни изследвания юристите на Джони доближиха до извода, че това са подправени обвинявания. 



Впоследствие Хърд бе наказана на първа инстанция да заплати обезщетение на тогавашния си сътрудник в размер на 10,3 млн. Той, от своя страна, трябваше да ѝ заплати 2 млн. щатски $. Съдът във Феърфакс, Вашингтон, реши, че и двамата някогашни съпрузи са били оклеветени един от различен, само че в края на краищата вредите опстанови, звездата от " Карибски пирати " е понесъл върху себе си по-големи вреди.

В поста си в обществената мрежа 36-годишната актриса написа, че е защитавала своята истина и че животът ѝ е бил унищожен. По мотив делото на Деп против News Group Newspapers във Англия тя уточни, че е била оправдана от справедливата правосъдна система.

" Съдът разбра, че съм жертва на домашно и полово принуждение ", означи Хърд, само че посочи, че съдът в Съединени американски щати е пренебрегнал директните доказателства за принуждение. Популярността и силата имаха по-голяма роля в процеса, добави тя.

" Жените не би трябвало да се изправят пред фалит за това, че са споделили истината ", акцентира Амбър Хърд. 
                             

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР