Амбър Хърд има два вида разстройства на личността, според клиничен

...
Амбър Хърд има два вида разстройства на личността, според клиничен
Коментари Харесай

Амбър Хърд диагностицирана с два вида психично разстройство

Амбър Хърд има два типа разстройства на личността, съгласно клиничен психолог, свидетелстващ в дело за клюка.

Д-р Шанън Къри, която преди този момент направи оценка на здравното й положение, твърди, че тя има два типа разстройство на личността – гранично и хистрионично.

Д-р Къри беше извикана да свидетелства от юридическия екип на Джони Деп, откакто в началото беше наета да прегледа досиетата по делото, предаде BG VOICE.

„ Резултатите от оценката на госпожа Хърд поддържаха две диагнози: гранично личностно разстройство и хистрионно личностно разстройство “, сподели тя пред съда.

Експертът разкрива, че ролята й в тази ситуация се е трансформирала през октомври, когато е била помолена да даде психическа оценка на 36-годишната Хърд.

Д-р Къри означи също, че Хърд е имал посттравматично стресово разстройство след развода си с Деп. Граничното разстройство на Хърд се характеризира с висока уплаха от занемаряване, което може да накара хората да вършат обезверени опити да предотвратят това.

58-годишният Деп съди 35-годишната Хърд за 50 милиона $ обезщетение поради публикация във Washington Post през 2018 година, в която тя написа за опита си с домашното принуждение.

Деп не се загатва по име в този текст, само че предходни събития демонстрират кой е той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР