Амазонките постигнаха историческа първа победа на Арената на “Игри на

...
Амазонките постигнаха историческа първа победа на Арената на “Игри на
Коментари Харесай

Историческа първа победа за Амазонките в “Игри на волята” 5

Амазонките реализираха историческа първа победа на Арената на “Игри на волята ” 5. Племето и неговите пленници - Гатьо, Цветелин и Момчил, завоюва първата номинационна борба за седмицата след серия тежки загуби.

Втори в конфликта останаха Гладиаторите, а на съвет отиват Старейшините. Племето с най-опитните участници не съумя да навакса изгубеното време от Васил, който изпита компликация да премине през най-новото предизвикателство в “Игри на волята ” поради травма. Така виновността за загубата падна върху брата на Момчил, а Виолета и Денислава го заподозряха в бойкот.

Победата в борбата на Изгубените води Денислава при нейната майка Виолета. Двете взеха стратегическото решение да изпратят на Чистилището новопристигналата амазонка Виктория. Така тя съумя да прекара единствено една вечер в бленуваната първокласна Резиденция и ще би трябвало да се бори с останалите играчи от Изгубените за място в “Игри на волята ”.

Предстоящият съвет на Старейшините в утрешния епизод на “Игри на волята ” ще тества какъв брой здрави са връзките в двата лагера - този към Мартин - Елвиса и този към Виолета. Собственичката на салон за хубост Моника ще попадне в комплицирана обстановка, а резултатът от гласуването ще разгневи част от Старейшините. Предстои и една от най-оспорваните борби в сезон 5 на “Игри на волята ” - Гладиатори против Амазонки в предизвикателство с чука на Тор.

Не пропускайте „ Игри на волята “ в четвъртък, 21 септември, от 21:00 часа по NOVA.

Още забавна информация за „ Игри на волята “ може да откриете на , както и в формалните  , и на „ Игри на волята “.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР