Амазонките надвиха Гладиаторите в номинационната битка и постигнаха втора поредна

...
Амазонките надвиха Гладиаторите в номинационната битка и постигнаха втора поредна
Коментари Харесай

Амазонките изпратиха Гладиаторите на съвет след зрелищна победа

Амазонките надделяха Гладиаторите в номинационната борба и реализираха втора поредна победа в “Игри на волята ” 5. Пеньо Гатевски - Гатьо, Цветелин Гешов и Момчил Василев, които бяха пленени и към този момент са част от женското племе, способстваха стратегически за триумфа на Арената. Тримата от ден на ден одобряват ориста си и идната седмица на териториалната борба ще влязат в състезание за място в първокласната Резиденция.

Загубата на Гладиаторите ги води на съвет, където пред водещата Ралица Паскалева те показаха своите двама номинирани, които ще би трябвало да се борят за мястото си в рисковото риалити. Това са новото попълнение в мъжкото племе Цвети Станева и викингът Даниел Димов.

Старейшините, които към този момент са в открита война, също показаха своите номинирани. Коалицията на бизнес дамата Виолета Стайкова и гласовете на капитана Краси Дунев изпратиха на елиминационна борба Васил Василев, братът на Момчил, и Мартин Николов - Елвиса, най-големия ѝ зложелател в племето.

В утрешната борбата за избавление един против различен ще се изправят по двама представители от Гладиаторите и Старейшините. В този сезон на “Игри на волята ” обаче никой не е в сигурност. Какъв непредвиден поврат следва за Елвиса, Васил, Даниел и Цвети?

Не пропускайте „ Игри на волята “ в петък, 22 септември, от 21:00 часа по NOVA. Още забавна информация за „ Игри на волята “ може да откриете на уеб страницата на предаването, както и в формалните Фейсбук страница, Instagram профил и TikTok профил на „ Игри на волята “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg