Amazon Web Services (AWS) току-що започна своята базирана в Лас

...
Amazon Web Services (AWS) току-що започна своята базирана в Лас
Коментари Харесай

Amazon казва, че неговите чипове от следващо поколение са четири пъти по-бързи за AI обучение

Amazon Web Services (AWS) преди малко стартира своята основана в Лас Вегас конференция re:Invent, множеството от които включват най-популярната технология за годината, AI. Тези вести, взети като цяло, ни дават къс взор към дълготрайните цели на компанията за платформи с изкуствен интелект.

На първо място, AWS разкри, предопределен за образование на модели и за ръководство на подготвени модели. Trainium2, който явно е за образование на модели, е планиран да дава до 4 пъти по-добра продуктивност и 2 пъти енергийна успеваемост в съпоставяне със своя предходник. Amazon дава обещание, че тези чипове ще разрешат на програмистите да образоват модели бързо и на по-ниска цена, заради понижаване на потреблението на сила. Anthropic към този момент разгласи проекти за създаване на модели, употребяващи чипове Trainium2.

Graviton4, въпреки това, е по-скоро за обща приложимост. Тези процесори са основани на архитектура Arm, само че употребяват по-малко сила от чиповете на Intel или AMD. Amazon дава обещание ув...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР