Amazon се съгласи да закупи легендарните студия MGM за 8,45

...
Amazon се съгласи да закупи легендарните студия MGM за 8,45
Коментари Харесай

Amazon купи легендата Metro Goldwyn Mayer за 8,45 млрд. долара

Amazon се съгласи да закупи именитите студия MGM за 8,45 милиарда $, оповестиха фирмите в сряда.
Така на американския софтуерен колос се дават големи благоприятни условия за по-нататъшно осъществяване на упоритостите, съобщи БГНЕС.
 В Съединени американски щати: Малкият бизнес поде акция против Amazon В Съединени американски щати: Малкият бизнес поде акция против Amazon
Нова коалиция от дребни бизнес групи започва акция за по-строги американски антитръстови правила, особено призовавайки за разлюляване...
Сделката е в интерес на Amazon Prime Video, която се конкурира с Netflix и други сходни компании на бързо развиващия се пазар, с към 4000 кино лентата - в това число франчайза на Джеймс Бонд - и 17 000 телевизионни излъчвания.
„ зад тази договорка е съкровището на IP в дълбокия азбучник, който планираме да преосмислим и развием дружно с надарения екип на MGM “, сподели Майк Хопкинс, старши вицепрезидент на Prime Video и Amazon Studios.
Сделката идва с непрестанен напредък на Amazon в онлайн търговията на дребно и изчислителните облаци, като компанията се стреми към развлекателната промишленост, когато потребителите се насочват към стрийминг медии.
Това дава на Amazon именитите студия Metro Goldwyn Mayer, емблематична марка в Холивуд, която е претърпяла поредност от промени в собствеността и банкрут през последните години.
 Amazon ще обезпечава здравни грижи на работещи в Съединени американски щати Amazon ще обезпечава здравни грижи на работещи в Съединени американски щати
Amazon разгласи проекти да започва здравна услуга за работодатели в Съединени американски щати, която да включва бърз достъп до телемедицина и домашни визити...
В допълнение към франчайза на Джеймс Бонд, MGM има правата върху кино продукции, в това число Rocky, Legally Blonde и Tomb Raider, както и телевизионни излъчвания като The Handmaid`s Tale и Real Housewives Of Beverly Hills.
„ на основаване на филми и добавя работата на Amazon Studios, която се концентрира най-вече върху продуцирането на телевизионни стратегии “, се споделя в изказване на фирмите.
" Amazon ще спомогне за запазването на наследството и каталога на филмите на MGM и ще обезпечи на клиентите по-голям достъп до тези съществуващи творби. Чрез това придобиване Amazon ще даде опция на MGM да продължи да прави това, което прави най-добре: страхотното описване на истории. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР