Amazon приключи придобиването на американския оператор на клиники за здравни

...
Amazon приключи придобиването на американския оператор на клиники за здравни
Коментари Харесай

Amazon придобива оператор на клиники за медицинска помощ за $3,9 милиарда

Amazon завърши придобиването на американския оператор на клиники за здравни услуги One Medical в договорка за $3,9 милиарда, оповестяват интернационалните организации.

Мрез тази договорка онлайн колосът се причислява към редица компании, които залагат на докторски и медицински услуги, с цел да разширят обсега си в опазването на здравето.

Компанията разгласи, че дефинитивно е приключила придобиването на 1Life Healthcare Inc., която ръководи клиники за първична здравна помощ под името One Medical.
 Защо Amazon не оцеля в Китай
Защо Amazon не оцеля на пазар, който е оценен на $2 трилиона

Понякога да си сметовен колос не е задоволително

Сделката дава на Amazon достъп до десетки медицински кабинети на повече от 20 пазара в Съединени американски щати, както и покупко-продажби с хиляди компании за даване на здравни услуги на чиновниците посредством виртуални прегледи ипрегледи на място.

През януари Amazon започва абонаментна услуга за членовете на Prime, наречена RxPass, която предлага безграничен достъп до постоянно предписвани генерични медикаменти против $5 на месец.

Amazon заяви, че краткотрайно ще предлага годишно участие на преференциална цена от $144 за първата година спрямо нормалната цена от $199 годишно. Членската такса обезпечава достъп до виртуалните услуги на One Medical по поръчка и лични услуги, като да вземем за пример застраховки и ръководство на посоки.

Съобщението на Amazon идва единствено ден, откакто Федералната комерсиална комисия в Съединени американски щати съобщи, че няма да подаде иск в точния момент, с цел да блокира договорката.

Притесненията на Агенцията за отбраната на потребителите по отношение на придобиването бяха свързани и с опцията Amazon да употребява данни за клиентите на One Medical за цели отвън позволените от пациентите при регистрацията им в услугата.
 Обикновени консуматори печелят пари от Amazon благодарение на ChatGPT
Обикновени консуматори печелят пари от Amazon благодарение на ChatGPT

Изкуственият разсъдък съвсем независимо " написа " цяла книга за няколко часа, към този момент са издадени стотици и то на най-различни теми
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР