Амазон обяви късно снощи, че двама нейни служители в Милано,

...
Амазон обяви късно снощи, че двама нейни служители в Милано,
Коментари Харесай

2-ма служители на Амазон са заразени с коронавирус

" Амазон " разгласи късно нощес, че двама нейни чиновници в Милано, Италия, са се заразили с ковид и са под карантина, предава Ройтерс.

„ Подкрепяме засегнатите чиновници, които са били в Милано, а в този момент са под карантина “, разяснява представителят на компанията Дан Пърлит.

Най-големият онлайн търговец на дребно в света съобщи, че не знае за случаи на американски чиновници, които са инфектирани.

В петък  " Амазон " е декларирала на чиновниците да се откажат от пътуванията по несъществени въпроси в границите на Съединените щати и в чужбина. В обособена вътрешна връзка Дейв Кларк, който ръководи интервенциите за търговия на дребно в " Амазон ", е декларирал на чиновниците да се откажат от плануваните групови срещи, които изискват пътешестване, най-малко до края на април, написа CNBC.

Освен това компанията удостовери, че част от интервютата за набиране на фрагменти ще се проведат посредством видео връзка, а не персонално.

През януари " Амазон " съобщи, че лимитира пътуванията на свои чиновници до Китай „ до последващо разпореждане “, откакто броят на случаите на ковид в азиатската страна набъбна доста. Компанията предложи на служащите си, които се очакваше да се върнат от засегнатите китайски провинции, да останат вкъщи за две седмици.

Тя прикани всички, които имат някакви признаци, да потърсят здравна помощ, преди да се върнат в офиса, добавя " Investor ".

В събота Съединените щати приканиха американските жители да не пътуват до провинциите Венето и Ломбардия в Италия поради епидемията с ковид.

 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук .
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР