Amazon информира своите служители в изявление, че ще прекрати тестовете

...
Amazon информира своите служители в изявление, че ще прекрати тестовете
Коментари Харесай

Amazon ще прекрати безплатните тестове за COVID-19 на служителите

Amazon осведоми своите чиновници в изказване, че ще приключи тестванията за ковид на място в американските си хранилища, както стана ясно от The Information. Компанията удостовери пред редица медии, че ще стартира да понижава тестванията за COVID-19, които организира на своите чиновници в Съединени американски щати до 30 юли, като по-късно възнамерява цялостно прекъсване на провеждането на проби на място.

Въпреки че огромна част от популацията на Съединени американски щати е имунизирано, а точно 48 % от цялото население е сложило и втората доза от имунизацията, съгласно данни от The New York Times от понеделник, смяната идва макар повишаването на случаите на болестта в страната, защото съвсем всички от новите случаи са открити измежду хора, които не са били имунизирани.

Amazon осведоми чиновниците в понеделник за проекта си да приключи тестванията за COVID-19 на работното място, аргументирайки се, че безплатното тестване към този момент е необятно налично и чиновниците на компанията имат „ разполагаем доста благоприятни условия, в това число посредством снабдители на здравни услуги и обществени места за тестване “, се споделя в част от известието.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР