Amazon е горещата точка за всички неща, свързани с търговията

...
Amazon е горещата точка за всички неща, свързани с търговията
Коментари Харесай

Марката за грижа за кожата Curology вече е в Amazon — Ето защо си заслужава

Amazon е горещата точка за всички неща, свързани с търговията на дребно. Нуждаете се от външни мебели за вътрешен двор? Търговецът на дребно разполага с топ артикули на палубата (игра на думи). Или какво ще кажете за кремове срещу бръчки? Със сигурност можете да намерите някои положителни.

Сега Curology навлезе на пазара на Amazon. Марката е почитана със своите без рецепта и персонализирани формули за грижа за кожата, които обезпечават ефикасен режим на една ръка разстояние – в този момент, още повече (благодарим, Prime!)

„ Curology е учредена през 2014 година с задачата да направи ефикасната грижа за кожата по-достъпна, “ Хедър Уолъс, основен изпълнителен шеф на Curology — който е служил като президент на Америка за Revlon, ръководейки над $1 милиарда продажби в първокласни, всеобщи и професионални хубост - сподели извънредно New York Post. „ Оттогава Curology разшири своя екип от вътрешни лицензирани снабдители на дерматология, които са дали персонализирана грижа за кожата с рецепта...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР