Амая Абрашева се нуждае от трансплантация на ново сърце, за

...
Амая Абрашева се нуждае от трансплантация на ново сърце, за
Коментари Харесай

Малката Амая се нуждае от ново сърце и помощта на добри хора, за да живее

Амая Абрашева се нуждае от трансплантация на ново сърце , за което ѝ е нужна помощта на положителни хора. Детето е единствено на година и половина, само че живее тежък живот , откакто е диагностицирано със сърдечносъдово заболяване .

В момента Амая се намира в реанимация в столична болница, а фамилията ѝ чака оферта от индийска клиника, която може да извърши животоспасяващата интервенция. До 25 февруари родителите би трябвало да съберат 750 000 лв. , за което разчитат на финансовата помощ на всички, които имат предпочитание да оказват помощ. 

Нейният татко Калоян споделя, че Амая се е посочила като огромен герой и не се предава в борбата за живота си. За страдание положението с единствено може да се утежнява със всеки минал ден , поради което остава за наблюдаване в реанимация.

„ Амая оцеля макар всичките отрицателни прогнози, макар думите: “Очаквайте най-лошото ”. Ние имаме вяра, че ще се случи знамение и ще успеем да ѝ намерим ново сърце. Амая има потребност от вас благи хора, от вашата помощ за един естествен детски живот изпълнен с игри. Молим ви се от сърце за помощ да излекуваме дъщеричката ни “.

За събирането на средства довечера в ретро бар „ Градини “ в Казанлък се провежда благотворителен концерт . Ако желаете да помогнете на детето, може да дарите средства или 

Банка: Алианц Банк България

IBAN: BG41BUIN95611000707352

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР