Аматьорският ФК Чорли и елитния Уулвърхемтън Уондърърс играят при резултат

...
Аматьорският ФК Чорли и елитния Уулвърхемтън Уондърърс играят при резултат
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Уулвс се мъчи срещу аматьорите от Чорли

Аматьорският ФК Чорли и елитния Уулвърхемтън Уондърърс играят при резултат 0:1 в дуел от четвъртия кръг на ФА Къп. Двубоят е с начален час 21,45 и ще се играе на стадион „ Виктори Парк”.

Тимът на ФК Чорли е най-нискоразредният отбор, останал на този стадий в конкуренцията.

Част от играчите трябваше да си вземат почивен ден от своите служби, с цел да бъдат на линия за днешния исторически за тях конфликт. Други пък идват за срещата напряко от работните си места.

Един от бранителите в отбора – Арлиен Бърч, който по специалност е преподавател, пък получи специфичен привет от учениците от своя клас в локалното учебно заведение.

--

Изненадващо или не, първият прецизен удар в мача пристигна още в 37-ата секунда и бе на сметката на домакините. След офанзива по лявото крило, топката бе пратена в наказателното поле където Елиът Нюби овладя и стреля неотложно, а вратарят на гостите трябваше да се намесва на голлинията.

Веднага по-късно гостите взеха нещата в свои ръце и и записа изключителните 97% притежание на топката в първите пет минути на срещата. Логично това даде резултат и още в 12-ата минута „ вълците” излязоха напред в резултата. Витиня вкара страховит гол от над 30 метра. Фалцовият удар разказа странна траектория и топката залъга стража на домакините за 1:0.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР