Аматьорската минифутболна лига-Варна привлича все повече бивши популярни професионални футболисти

...
Аматьорската минифутболна лига-Варна привлича все повече бивши популярни професионални футболисти
Коментари Харесай

Велимир Иванович с хеттрик в АМФЛ-Варна

Аматьорската минифутболна лига-Варна притегля от ден на ден някогашни известни професионални футболисти от родната " А " група. Поредният подобен е Велимир Иванович. Експолузащитникът на Славия и Спартак укрепи тима на МФК Балерини и даже осъществя хеттрик. Ето какво се случи през миналата седмица в шампионатите.

Premier лига
Група " А "
Fullmax излезе преди всичко в група " А " на Premier лигата на Аматьорската минифутболна лига-Варна след победа над МФК Тича със 7:6. Трима футболисти осъществиха по два пъти - Вини Джоунс (избран за №1 в срещата), Свилка и Жилчук, а Йовчев направи това един път. За изгубилия отбор означиха Монката (2), Вальо (2), Станчев и Берк.
АМФК Лудата Банда реализира трета поредна победа, надигравайки с 4:2 ФК Валекс. Мишо заби хеттрик, един гол добави Маринов, а Амброзов бе определен за Играч на мача. За противника осъществиха SEKO и Богданов.

Група " Б "
МФК Монтана би с 4:1 Автомагистрали. Мечката стана MVP поради двата си гола, а по един път се разписаха Калкана и Станчев, до момента в който за съперника прецизен бе Боримечка.
МФК Балерини се завърна на победния път в Premier лигата на АМФЛ-Варна, записвайки безапелационен триумф с 16:2 над iGaming. Монката заби четири гола, три пъти се разписа игралият дълги тодини в родната " А " група Велимир Иванович, който бе определен за Играч на мача, Монев също се регистрира с хеттрик, а Пеци, Нотев и Иванов означиха по две попадения. За противника две вкара БАТ МИШО.
Весело село надигра с 6:5 Castalia в мач от Premier лигата на АМФЛ-Варна. С хеттрик за триумфа се регистрира дребния, който бе определен за Играч на мача, два пъти прецизен бе Иво, а един път - Алексиев. За противника осъществиха Николов (3) и Андреев (2).

Лига 1
Група " А "
В Лига 1 Лудогорец-Доброплодно продължава без изгубена точка, като в този кръг прониза Мрежите с 8:1. Стоянов блесна с хеттрик, Данков и Димитров се разписаха по два пъти, а Панайотов - един път, до момента в който съотборникът им Жеков бе избран за Играч на мача. Почетният гол за съперника вкара Маринов.
Parkmart към този момент е с 12 триумфа от 13 срещи след погром с 10:1 над УВСК ВВМУ. По три пъти се разписаха Давидов, който стана MVP, и Давидов, два пъти прецизен бе Ахмед, а по един път - Павел и GAZZA. За " моряците " означи Даната.
Eurotex Boys надигра Пластхим (Аксаково) с 9:6. Димитров бе над всички за 11-ия триумф на отбора си, нанизвайки четири попадения, поради което бе определен за Играч на мача. Джибрата и Нинджагото прибавиха по две, а Йорданов - едно. За противника Димов и Дянков се разписаха по два пъти, а по един път - Минчо и господа.
Devils се оправи с Искра, надделявайки с 11:4. По три пъти противниковата врата поразиха Вичев (MVP) и Иванов, Даскала и Казаков сториха това по два пъти, а Колев го направи един път. За изгубилия отбор вкараха Динчаров, Йорданов, офанзива и Шабанов.

Група " Б "
The Unity би МФК Импакт Варна с 9:4, записвайки 12-ия си триумф от 13 мача в Лига 1. Хеттрик заби Пенев, което му донесе и наградата за MVP, Iniesta добави два гола, а по един път точни бяха Панайотов, Николов, Цанев и Киелини. За изгубилия отбор Петров се разписа три пъти, а един път това стори Йорданов.
DevLabs излъга Вино и Мезе с 6:4. Стоянчо бе над всички и с трите си попадения си заслужи оценката за №1 в дуела, като Ицката, Вълев и Димитров също означиха. За " феновете на масата " по два пъти осъществиха Вълев и Боца.

Лига 2
АМФК Лудата тайфа 2 удари с 9:2 ФК Горното, което бе 14-и следващ триумф за отбора. С хеттрик изригна Ицо, което му донесе наградата за Играч на мача, по два пъти осъществиха Енчев и Димов, един път това стори Замера, а Иванов порази личната си мрежа. Той вкара и за Горното, а един път означи и Ушоклопа.
АФК Албион реализира 12-а победа, като в този кръг би ФК Телк с 8:3. По два пъти осъществиха Нончев (№1 в срещата), Янков, Николов и Кирчев. За падналия тим означиха Маринов, Дочев и Петров.
ЦСКА Аксаково записа безапелационен триумф с 15:1 над Атлетико Варна. Феноменален мач направи Марто, който заби цели 10 гола и изцяло справедливо бе определен за №1. Останалите попадения бяха дело на Русев, Пинчара и Григоров, до момента в който за противника вкара Борисов.
Локдаун би Розовите Мамби с 4:2. Два пъти прецизен за триумфа бе Радо, който сграбчи наградата за Играч на мача, а останалите голове бяха дело на МартиПарти и Салмуш. За " змиите " се разписаха Герге и Стойков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР