Аманда Нунеш е смятана за една от най-успешните жени в

...
Аманда Нунеш е смятана за една от най-успешните жени в
Коментари Харесай

Нина с корени от Македония, която роди дъщеря на ММА шампионката Аманда

Аманда Нунеш е считана за една от най-успешните дами в смесените бойни изкуства. Тя е първата дама с трофеи в две дивизии - " петел " и " перо ". И сега е лидер в женската класация, а салдото ѝ е 21 победи и 4 загуби (всички те преди 2014 г.).

Вкъщи Аманда не е толкоз страшна, колкото в осмоъгълника. Там тя е брачна половинка и майка. Семейството ѝ е малко. От 7 месеца наслада ѝ носи щерка ѝ Рейгън. Тя се появи на бял свят, с помощта на половинката ѝ - Нина Ансароф, или както е същинското ѝ име Нина Ансарова.
View this post on Instagram

Ясно е, че Нина е от славянски генезис, макар че е е родена във Флорида. Баща ѝ е изселник от Северна Македония, от Струмица. Двамата са доста близки и той я поддържа във всичко.
View this post on Instagram

Нина също е влизала в осмоъгълника на UFC, само че няма огромни триумфи като своята обичана. В 17 срещи реализира 10 победи. През 2020 година тя си даде отмора, с цел да роди, а Рейгън се появи на бял свят на 24 септември.
View this post on Instagram

Всъщност Нина и Аманда са дружно от близо 10 години, а през 2018 година се сгодиха. Вероятно към този момент са сключили брак, защото при завръщането си на осмоъгълника през април 2021 година Нина се показа с фамилия Нунеш.

Снимка: Instagram

Тя обаче не не помни произхода си. От дясната страна на тялото си има татуирано знамето на Северна Македония. А с Амадна си разменят благи обръщения, надлежно " Македонче " и " Бразилче ". Прякорът ѝ за церемония вечерите e " Стринката " или с мигане на британски " The strina ".
View this post on Instagram
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР