Аманда Холдън реши да отхвърли предпазливостта и да рискува гнева

...
Аманда Холдън реши да отхвърли предпазливостта и да рискува гнева
Коментари Харесай

Съдия от Britain`s Got Talent Аманда Холдън напусна шоуто на ITV в хаос, след като наруши основно правило

Аманда Холдън реши да отхвърли предпазливостта и да рискува гнева на шефовете на ITV, когато наруши главно предписание по време на прослушванията онлайн на Англия търси гений.

52-годишната майка на две деца беше очарована от комедиен акт на прослушванията в Манчестър и реши бързо да ги наблюдава напряко до полуфиналите, като натисна златния си зумер. Но тя не съумя да си спомни, че към този момент е натиснала зумера за певица в музикалния спектакъл на предходно прослушване. Но наподобява, че Саймън Коуел и телевизионните шефове бяха много спокойни за злополуката на Аманда и това може да се дължи на обстоятелството, че Бруно Тониоли също беше направил същата неточност по време на дебюта си в шоуто.

Избраният от Аманда артист е японец, който употребява косата си, с цел да основава усещания. Според The ​​Sun, вътрешен човек от малкия екран сподели: „ Бруно беше съвсем разчувствуван до сълзи, като гледаше танцовата си игра със златния зумер – и пръв натисна бутона толкоз мощно, че той се спука. Скоро беше...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР