Аманда Холдън изглеждаше абсолютно невероятно в сряда (6 март), когато

...
Аманда Холдън изглеждаше абсолютно невероятно в сряда (6 март), когато
Коментари Харесай

Аманда Холдън разтърсва „елегантния“ костюм на Карън Милън, докато нарушава модното си правило

Аманда Холдън изглеждаше безусловно необикновено в сряда (6 март), когато размени нормалните си обтягащи фигурата рокли с контрастиращи черно-бели костюм от Karen Millen. Най-хубавото от всичко е, че комплектът, който носеше, инцидентно е на ликвидация.

Блейзърът й коства £111,20 от £139, а подобаващият панталон е понижен на £167,20 от £209. И двете елементи се оферират в размери от шест до 16, костюмът на Karen Millen е изящен без изпитание, до момента в който бледи и ласкае фигурата ви.

Споделя своя „ дреха на деня “, както постоянно прави от HeartFM, където показва в утринното си радиошоу, актрисата и звезда от Britain's Got Talent разгласява видео, в което разказва детайлите на нейния изтънчен контрастиращ външен тип - който включваше един продукт, който тя " в никакъв случай " не носи.

Започвайки от видеоклипа си, 52-годишната с руса коса се развяваше около рамото й и сподели: „ О, боже, положително утро. Денят е тежък. И в чест на този ден нося обувки! “ - изказване, което беше последвано от Аманда, която...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР