Аманда Абингтън направи пламенно завръщане в телевизията в първата си

...
Аманда Абингтън направи пламенно завръщане в телевизията в първата си
Коментари Харесай

Псувният изблик на Аманда Абингтън в първото шоу след драматичното излизане от Strictly, докато тя казва на феновете „е** да се махне“

Аманда Абингтън направи енергично завръщане в малкия екран в първата си поява след неочакваното си овакантяване от Strictly Come Танцувайки, отвръщайки сквернословно на молбата на почитател за селфи.

Актрисата неотдавна си взе отмора от светлината на прожекторите след присъединяване си в Strictly, където беше в двойка с Джовани Перниче, само че се отдръпна от надпреварата по средата. Появиха се отчети, които допускат, че тя е страдала от посттравматично стресово разстройство след претърпяното, като източници по това време цитират компликации с „ войнствения “ подготвителен метод на Джовани.

Сега Аманда се завръща на дребния екран в нов епизод на шлагера на Дейв подправен документален сериал, Запознайте се със семейство Ричардсън. В шоуто звездите постоянно играят пресилени версии на самите себе си, а в серия пет, епизод седем, Луси Бомонт, преди малко след номинация за БАФТА, наема Аманда за роля в неин кино план.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Фен -любимата звезда от Coronation Street страда от сърцеразди...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР