Амал Клуни може да не се появява често на светски

...
Амал Клуни може да не се появява често на светски
Коментари Харесай

Роклята на Амал Клуни, за която всички говорят

Амал Клуни може да не се появява постоянно на всемирски събития, само че когато го направи, по-късно дълго всички приказват за нея. Същото се случи и тези дни. Двамата със брачна половинка й Джордж първо участваха в комплект на премиерата на кино лентата The Boys in the boat, а по-късно красивата защитничка на човешките права изгря в целия си искра на раздаването на Fashion Awards 2023 в Роял Албърт Хол в Лондон.

Докато за предходната си поява на аления килим Амал Клуни бе заложила на елегантна черна рокля с втален контур, този път стана център на вниманието и безусловно заслепи всички с тоалета си, отрупан със златисти пайети.

Тоалетът не се вписва в нормалния жанр на Амал, който е най-вече изчистен и по-скоро закостенял, само че безспорно се подрежда измежду най-хубавите й фешън попадения, тъй като наподобява безусловно ослепително.
 Снимка 644914
Източник: GettyImages

Дълга, прилепала в горната част и разкроена в долната, роклята Atelier Versace впечатлява с многочислените пайети, които отразяват светлината и блещукат в разнообразни нюанси на златното, създавайки омбре резултат, предава People.

Подобна дреха не се нуждае от доста в допълнение, по тази причина и Амал Клуни добави единствено нежни висящи обеци и дребен, златист клъч, с които приключи визията си за аления килим. Разбира се, и огромната си усмивка, с която обезоръжава всички. А гримът й също е решен в телесните и златисти нюанси.
 Снимка 644915
Източник: GettyImages

На събитието Амал Клуни дойде в компанията на майка си Бариа Амалудин, която заложи на елегантна визия в черно, допълнена с диамантена огърлица. Към женската компания се причисли и известната гримьорка Шарлот Тилбъри.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР