Амал Клуни, Мишел Обама и Мелинда Френч Гейтс са едни

...
Амал Клуни, Мишел Обама и Мелинда Френч Гейтс са едни
Коментари Харесай

Какво събра Амал Клуни, Мишел Обама и Мелинда Гейтс

Амал Клуни, Мишел Обама и Мелинда Френч Гейтс са едни от най-влиятелните дами в света. Всяка от тях има с изключение на популярност, по този начин и способността да я употребява, с цел да трансформира към положително някои аспекти в актуалния свят.
 Мелинда Френч Гейтс, Бил Гейтс и новите й самопризнания за развода пред Fortune
Мелинда Гейтс искрено за развода

Колко мъчителна е била раздялата с Бил

Всичко това може да звучи нереално, до момента в който не стигнем до съответните дейности на брачната половинка на Джордж Клуни, някогашната първа дама на Съединени американски щати и някогашната мениджърка на Microsoft. Трите се събраха в Малави, с цел да обединят работата на фондациите си.

Клуни, Обама и Френч стартират самодейност за преустановяване на практиката на детски бракове в африканската страна. Според темповете за решение на този " проблем " сега Организация на обединените нации планува, че тези бракове ще изчезнат след... 300 години.

" Това е проблем, който може да бъде решен на следващия ден ", разяснява Мишел Обама пред Военновъздушни сили. Неяната Girls Opportunity Alliance откри, че най-честата причина девойки в разнообразни елементи на света да напущат учебно заведение е поради бременност или брак в тийнейджърска възраст. Амал Клуни от години работи за образоване на девойките в селските общности, които да са наясно с правата си. А доста от плановете на Мелинда Френч Гейтс са ориентирани към възстановяване на опазването на здравето, в това число лекуване на девойки, които изпитват затруднения след раждане в ранна възраст.

В момента в Малави трите се срещнаха с организации и водачи на локално равнище, които работят за по-голямо схващане на казуса с детските бракове. Част от самодейностите са свързани с образоване по тематиката, обезпечаване на стипендии за образование, менторство и занимания след образователно време.

" 12 милиона девойки в света са омъжени преди да навършат 18 години всяка година. Детските бракове са международен проблем, който заплашва образованието, здравето, сигурността и независимостта на девойките ", написа в профила си в Instagram Мелинда Френч. Тя, дружно с и са се заели са хвърлят повече светлина върху него.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР