Амал Клуни демонстрира моден стил по време на посещението си

...
Амал Клуни демонстрира моден стил по време на посещението си
Коментари Харесай

Великолепие в зелено: Амал Клуни очарователна на среща на ООН в Ню Йорк

Амал Клуни показва фешън жанр по време на визитата си в централата на Организация на обединените нации в Ню Йорк във вторник.

45-годишната адвокатка по цивилен права, която предходната седмица приказва на Общото заседание на Организация на обединените нации, облече палто в слонова кост върху зелената си рокля без ръкави.

Известната активистка, която е омъжена за Джордж Клуни, изглеждаше в въодушевление до момента в който беше на среща с генералния секретар на Организация на обединените нации Антонио Гутериш и дипломат Надя Мурад.

Secretary-General meets with, President of, Nobel Peace Laureate and Goodwill Ambassador, and Amal Clooney, Barrister and Co-President of.
UN Photo/Eskinder Debebe
— United Nations Photo (@UN_Photo)
Ежегодната едноседмична среща на Организация на обединените нации събира международните водачи, с цел да се срещнат с Общото заседание по неотложни въпроси. Събитието е затворено за обществеността, само че са налични за лъчение онлайн в канала на Организация на обединените нации в YouTube.

Докато Амал работеше през последния ден на асамблеята, 62-годишният ѝ брачен партньор беше видян на открито и на други места в Ню Йорк.

Бащата на две деца - който споделя 6-годишните близнаци Ела и Александър със брачната половинка си - добави чифт слънчеви очила към небрежния си външен тип.

Той беше ухилен, като демонстрираше деликатно поддържана бяла брада и спретната прическа.

Amal Clooney looks glamorous in a green sleeveless dress as she attends United Nations meeting in NYC
— Daily Mail US (@DailyMail)
Миналата седмица се появи новината, че двойката продава луксозния си дом на езерото Комо, Италия. Цената на парцела край езерото се прави оценка на 100 млн. $.

Съобщава се, че наличието на режисьора на езерото Комо е провокирало взрив на недвижимите парцели, което е предиздвикало цените на парцелите в региона да се удвоят.

Езерото Комо има сантиментална стойност за холивудския сърцеразбивач, защото той и Амал се срещат там през 2013 година, когато тя отива на вечеря с общи другари.

В изявление за The Hollywood Reporter от септември 2017 година артистът си спомня: " Мислех, че е красива, и ми се струваше, че е занимателна и явно умна ".

Amal Clooney looks glamorous in a green sleeveless dress as she attends United Nations meeting in NYC
— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb)
А предишния месец двойката още веднъж беше в Италия, защото пътува до Венеция за известния кино фестивал.

В допълнение към къщата на езерото Комо Клуни имат жилища във Франция, Обединеното кралство и Лос Анджелис.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР