Амад Диало беше изгонен в хаотичните моменти, последвали драматичния му

...
Амад Диало беше изгонен в хаотичните моменти, последвали драматичния му
Коментари Харесай

Забраната на Амад е обяснена след червения картон на героя на Манчестър Юнайтед, който отпразнува последен победител от Ливърпул

Амад Диало беше изпъден в безредните моменти, последвали трагичния му победа против Ливърпул във ФА Къп – само че той няма да бъде отхвърлен за полуфинала.

Амад се хвана за паса на Алехандро Гарначо и откри долния ъгъл в 121-ата минута на продълженията, с цел да обезпечи победа с 4-3 за Манчестър Юнайтед. Той чества, като смъкна фланелката си, само че беше не запомнил, че към този момент е бил жълт картон за нарушаване против Алексис Мак Алистър единствено пет минути преди този момент и по тази причина му беше показан втори жълт картон от рефера Джон Брукс.

21-годишното крило се бореше с травми този сезон и записваше едвам четвъртото си присъединяване за сезона във всички надпревари. За негово благополучие уволнението му няма да му попречи да играе против Ковънтри Сити на Уембли идващия месец.

Въпреки че той ще изтърпи наказване от един мач за аления картон, разпоредбите на Купата на Англия гласят, че то ще бъде изтърпяно в идващия домашен мач. Следващият мач на Юнайтед е против Брентфорд във Висшата лига в съб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР