Аляският маламут Коко е може би най-глезеното куче в света.

...
Аляският маламут Коко е може би най-глезеното куче в света.
Коментари Харесай

Синът на най-богатия човек в Китай купи осем iPhone 7 за кучето си

Аляският маламут Коко е може би най-глезеното куче в света. Наскоро домашният любим получи осем iPhone 7 от своя собственик  Уан Сиконг, единственият наследник на имотния магнат Уан Дзиенлин – най-богатия човек в Китай.

В обществените мрежи се появиха фотоси на Коко с осем, подредени една върху друга, кутии, всяка от които наподобява съдържа по един струващ четирицифрена сума телефон.

28-годишният Уан Сиконг е получил образованието си в колежа Уинчестър, Англия, развива личен бизнес и е един от най-богатите бизнесмени под 30-годишна възраст в Китай.  

Снимките са оповестени от него в Weibo, където кучето има личен профил с близо 1,9 почитатели. Разбира се, те бързо набират голям брой мнения и споделяния.

Според някои кучето е просто сладко, до момента в който други се надяват, че Уан Сиконг би могъл да им подари и на тях по един безвъзмезден iPhone 7.

В Китай iPhone 7 коства 6988 юана (което се равнява почти на 1830 български лева), а iPhone 7 Plus коства 7988 юана (близо 2100 лв).

Като домакински любим на Уанг Сиконг, Коко от дълго време е звезда в страната си. По думите на стопанина „ Кучешката принцеса на народа “.
Тове не е първият път, в който тя впечатлява публиката с екстравагантните си дарове.

През май 2015 година излизат фотоси на кучето с два часовника на Apple, които по това време се продават12 000 $ в Съединени американски щати. В същия месец Коко получава от стопанина си чанта Fendi.

През април най-глезеното куче чества рождения си ден с две специфични кучешки торти. Името на Коко е изписано с балони, прикачени към супермодерната кола на Уанг Сиконг. И в случай че всичко това не е задоволително, той отваря специфичен онлайн магазин за рождения ѝ ден. Новият магазин, наименуван Коко Уан, продава всакакви въодушевени от кучетата джаджи, аксесоари и играчки – от пазарски чанти до кутии за телефони. Всички те са с облика на пухкавото животинче.

Единственият наследник на 61-годишния мегабогат заможен магнат Уан Дзиенлин, „ златното момче “ Уан Сиконг със идеален английски акцент и елегантни обноски е единствен правоприемник на бащиното благосъстояние, което съгласно Forbes възлиза на 30 милиарда $.

Източник: Daily Mail

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР