Алуминиевото фолио е не само незаменим помощник на главните готвачи

...
Алуминиевото фолио е не само незаменим помощник на главните готвачи
Коментари Харесай

Когато научите за тези свойства на фолиото за здравето, винаги ще го използвате!

Алуминиевото фолио е освен незаместим асистент на основните готвачи и домакини. Също по този начин, този материал може да се употребява за медицински цели.

Например, фолиото е потвърдено, че оказва помощ при болки в гърба, врата, краката, ставите и мускулите, оказва въздействие върху възпалителните процеси в тялото, понижава постоперативните белези и даже омага при изгаряния.

Как да употребявате фолиото

Фолио против болки в мускулите и ставите
Това лекарство ще помогне за облекчение на болката в региона на врата, гърба, ръцете, краката и ставите. В допълнение фолиото може да се употребява за лекуване на ишиас, ревматоиден артрит и подагра.

Начин на приложение:
Опаковайте мъчителната област с фолио и го превържете с бинт. Оставете за нощта. Тази процедура би трябвало да се повтори в продължение на 10-12 дни. След това би трябвало да предприемете отмора за1-2 седмици. Ако болката не е изцяло изчезнала, повторете лекуването.

Лечение на грип и настинки
Алуминиевото фолио е чудесно средство за битка с инфекциите. Ако желаете да избегнете приема на антибиотици, това е, от което се нуждаете.

Начин на приложение:
Обвивайте краката си с 5-7 пласта фолио, само че сред тях би трябвало да поставите листове хартия или естествена тъкан, като да вземем за пример памук. Оставете фолиото за един час, след което го свалете. След два часа повторете процедурата, като употребявате ново фолио. Отново за един час. И още веднъж, повторете процедурата след два часа. Необходимо е да извършите такива обвивки в границите на 7 дни.

За изгаряния
Алуминиевото фолио може да облекчи болката от изгаряне.

Начин на приложение:
Задръжте засегнатото място под студена течаща вода в продължение на няколко минути. Ако няма рана, избършете изгарянето с чиста, мека забрадка. Ако кожата е развалена, избършете раната със стерилна марля. Покрийте засегнатата област със стерилна марля и нанесете няколко пласта от алуминиево фолио от горната страна. Ако няма рана, фолиото може да бъде сложено върху изгарянето незабавно. След това затегнете цялата превръзка. Не го изваждайте, до момента в който болката не намалее.

Отслабване на фантомна болежка след ампутация на крайниците
Проучванията демонстрират, че алуминиевото фолио може да се употребява за понижаване на фантомната болежка, която настава след ампутация на крайниците.

Начин на приложение:
Необходимо е да се увие ампутирания крак с алуминиево фолио и да се фиксира фолиото с превръзка. Превръзката може да бъде отстранена, откакто болката последователно изчезне.

Лечение на бодърствуване и отмалялост
Използването на алуминиево фолио е мощно целесъобразно от козметиците и гримьорите от цялостен ​​свят, заради обстоятелството, че този материал оказва помощ за ободряване и възкръсване на лицето след безсънна нощ.

Как да употребявате:
Поставете няколко ленти от алуминиево фолио във фризера за няколко часа. Прикрепете замразените ленти към тези елементи от лицето, които се нуждаят от ободряване – бузи или клепачи. Оставете фолиото за няколко минути, до момента в който почувствате, че мускулите на лицето се провиснал. Когато премахнете лентите, ще видите, че признаците на бодърствуване, отмалялост и стрес са изчезнали.

Коя страна да употребявате?

Двете страни на алуминиевото фолио се употребяват за разнообразни цели. Например, с цел да се отоплява и поддържа топлота, блестящата страна се поставя директно върху кожата. А за изстудяване и топлинна отбрана, използвайте матовата страна./zdrave.to

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР