Алтернативни американски медии твърдят, че великият астрофизик и автор Стивън

...
Алтернативни американски медии твърдят, че великият астрофизик и автор Стивън
Коментари Харесай

Цял Свят Рухна На Колене. Медиите Гръмнаха Преди 2 Мин: Великият Стивън Хокинг Е Мъртъв! Ето Снимки!

Алтернативни американски медии настояват, че великият астрофизик и създател Стивън Хокинг е мъртъв от доста години и е заместен с двойник или, дръжте се, робот!

На пръв път звучи налудничаво, само че някои обстоятелства от живота на Хокинг придават меродавност на смелата доктрина.

Както знаем, огромният академик страда от извънредно тежкото заболяване амиотрофична латерална склероза. Окончателната диагноза му е сложена на 21-годишна възраст, а докторите му споделят, че надали ще живее повече от 1 – 2 години.

Хокинг е измежду най-дълго живелите с това заболяване, познати на медицината, по публични данни през днешния ден той е на 75 години.

Според тайната доктрина геният е умрял при започване на 80-те години на 20-ти век. Научната общественост е решила да употребява неговият имидж, и посредством него да презентира открития и теории, които са разработвани от цялостен екип през годините. За това и са го заменили с двойник, а може и реален киборг, предават от D-tv. Хокинг е прикрепен към стола си, и комуникира посредством специфична машина, измамата не би била невъзможна.

Като доказателство, създателите на теорията съпоставят и някои фотоси на учения:



Ясно виждаме, че след 25 години, Хокинг наподобява съвсем неизменен, дори и по-млад.



Разбира се, това остава недоказана доктрина. Силно се надяваме най-великият разум на нашето съвремие да е жив и да остане с нас още дълги години!/BRADVA.BG
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР