Алтерко Роботикс пуска в продажба умен термометър за деца MyKi

...
Алтерко Роботикс пуска в продажба умен термометър за деца MyKi
Коментари Харесай

Алтерко Роботикс пуска на пазара смарт термометър за деца – MyKi Care


Алтерко Роботикс пуска в продажба интелигентен термометър за деца MyKi Care. Иновативният артикул е първият по рода си на пазара и се отличава с изключителна акуратност от 0.01 градус, опция за 24/7 отдалечено наблюдаване на положението на детето през мобилно приложение, тревога на телефона при нараснала температура и даже опция за изпращане на информацията до педиатър. Продуктът цели освен да спести наставнически паники, само че и да помогне за вярната и своевременна лекарска диагностика.

Новаторското решение за точно и несъмнено следене на температурата при децата MyKi Care дебютира на състоялия се този уикенд Форум Бременност и Детско здраве. Пред стотици родители, деца и здравни специалисти Алтерко Роботикс – основателят на обичания часовник MyKi, показа своя нов смарт артикул за деца MyKi Care, който може да бъде закупен онлайн на: www.myki.care.

„ От дълго време работим по концепцията за артикули със здравна устременост, които да са от помощ, както на крайния консуматор, по този начин и на здравните институции – съобщи изпълнителният шеф на Алтерко Роботикс, Димитър Димитров. – Точното премерване на температурата е извънредно значимо за вярната диагностика и за лекуването на децата. Радваме се, че с нашия интелигентен термометър MyKi Care ще успеем да помогнем за прецизирането на този развой и да спестим на родителите не една и две безсънни нощи в терзания за децата. “

Какво съставлява MyKi Care

MyKi Care е новаторски и извънредно акуратен смарт термометър, който дава на родителите удобството да наблюдават непрекъснато температурата на децата си на своя смарт телефон, където и да се намират. Умното устройство мери температурата с удивителна акуратност от 0.01 градус. Термометърът се слага под мишницата чрез хипоалергеннa лепенкa и изпраща по Bluetooth информация на всеки 8 секунди за измерената температура на детето до мобилния телефон на родителя. Температурата може да бъде следена 24 часа в денонощието в особено създадено мобилно приложение MyKi Care. Апликацията може да бъде изтеглена гратис от Гугъл Play и App Store.

Модерната технология на MyKi Care дава опция на родителите да наблюдават индикаторите на детето в действително време без значение дали детето играе, или спи и без значение на какво разстояние се намират от него – било то в прилежаща стая, в офиса или в различен град. В случай на нараснала температура, мобилното приложение MyKi Care мигновено ще алармира посредством тревога и известие на родителя. При предпочитание те даже могат да изпратят информацията за положението на детето във всеки един миг на фамилния педиатър.

Като допълнение, MyKi Care употребява най-ниско излъчващата BLE технология, може да се свързва с повече от един смарт телефон и пази информацията за всички индикатори за последните 365 дни в Cloud, което разрешава на родителите и педиатъра да наблюдават за трендове при повишението на температурата на детето. Това извънредно доста оказва помощ за своевременната и вярна диагностика.

Умният термометър MyKi Care e към този момент разполагаем за продажба онлайн на: www.myki.care. В момента се одобряват записвания за първите промоционални поръчки на продукта на цена от 99 лева с включена доставка. Всеки комплект MyKi Care съдържа интелигентен термометър MyKi Care, донгъл MyKi Care BT, хипоалергенни лепенки и напътствие за приложимост.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР