Алпин представи днес новия си прототип A424_B, създаден по правилата

...
Алпин представи днес новия си прототип A424_B, създаден по правилата
Коментари Харесай

Алпин показа LMDh прототипа си за догодина

Алпин показа през днешния ден новия си първообраз A424_B, основан по разпоредбите на категорията LMDh, с който марката ще се включи следващата година в Световния шампионат за устойчивост (WEC) и ще взе участие в “24 часа на Льо Ман ”.

Прототипът е създаден взаимно с Oreca - компанията, основала шасито, а моторът ще е на Mecachrome. Става въпрос 3,4-литров V6 мотор с турбо, който ще работи със общоприетата за LDMh хибридна система, която включва електромотор на Бош, батерия на Williams Advanced Engineering и скоростна кутия на Xtrac.

Програмата на Алпин в WEC ще се извършва от дългогодишния сътрудник на компанията - Signatech, като от компанията оповестиха, че са отворени към партньорство с частни клиенти, защото от Алпин желаят да “участват на няколко фронта ”, в това число и в американския шампионат IMSA.
 Половин век по-късно Ферари окупира първата редица за Половин век по-късно Ферари окупира първата редица за " 24 часа на Льо Ман "
Прототипът беше показан от основния изпълнителен шеф на Алпин Лоран Роси, който разгласи, че A424_B е основан, с цел да се бори с най-хубавите коли в категорията Хиперкар.

Програмата на отбора включва първо пускане на мотора на 28 юни, шейкдаун през юли и по-късно проби, които ще предхождат хомологацията на автомобила. Изпитанията на задвижващата система на дино стенд вървят в последните 6 месеца.
 Колко натежаха 37 кг в прототипа на Тойота в Льо Ман? Колко натежаха 37 кг в прототипа на Тойота в Льо Ман?
Алпин показа новия А424_B на 60-годишния празник от дебюта на марката в Льо Ман, която завоюва първото място в надпреварата през 1978 година.
  Бурде сподели за какво се е запалил прототипът на Кадилак Бурде сподели за какво се е запалил прототипът на Кадилак
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР