„Ало” измамниците напускали страната без да бъдат отбелязвани на границата!

...
„Ало” измамниците напускали страната без да бъдат отбелязвани на границата!
Коментари Харесай

Ще повдигне ли прокуратурата обвинения на „ало” измамниците от Ветово?


„ Ало” измамниците напускали страната без да бъдат отбелязвани на границата! Таксата била 200 евро

След следствие на Нова Телевизия - босове на „ ало” мафията са в ареста. В сряда службите нападнаха домовете на измамниците във Ветово. Задържани бяха 10 души - 8 „ ало” изнудвачи и 2 "мулета ". Акцията е след следствието на Тина Ивайлова, която съумя да наблюдава групата телефонни измамници - от Румъния до техен тайник. Те употребявали брутални способи на опасност.

Очаква се през днешния ден Спецпрокурата да реши на кои от арестуваните ще бъде повдигнато обвиняване.

Стана ясно, че един от измамниците - Христо Пожарникарят е арестуван зад границата на път за Румъния в опит да напусне страната.

Според основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов обзавеждането в къщата му е впечатляващо. От източници на NOVA се разбра, че Христо е един от най-хитрите „ ало” измамници. Той самичък си е намирал „ мулета” и е пишел сюжетите за телефонните измами. Баща му изясни, че Христо Пожарникарят се е занимавал с търговия с парфюми. Купувал ги от Гърция и ги продавал в Румъния. Главният секретар на Министерство на вътрешните работи удостовери за NOVA, че част от бизнеса с телефонните измами е изнесен тъкмо в тези две страни.

ВИДЕО :

https://www.vbox7.com/play:67f6a541eb
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР