Ало бандит заловиха при съвместна акция полицаи от Стара Загора

...
Ало бандит заловиха при съвместна акция полицаи от Стара Загора
Коментари Харесай

Заловиха ало бандит, представил се за полицай на възрастна жена

Ало престъпник заловиха при взаимна акция служители на реда от Стара Загора и Русе, телефонният лъжец е арестуван часове, след задържаха участник в телефонна машинация броени часове след опит да ограби 80-годишна жена, заяви Министерство на вътрешните работи. 

Сигналът в ОДМВР-Стара Загора бил подаден старата жена, която се оплакала, че чужд й се показал за полицейски чиновник и я убедил да помогне за залавянето на телефонни измамници. Жената трябвало да влезе в ролята на жертва и да даде пари на бандитите. Тя повярвала и хвърлила през терасата на дома си 2100 евро и златни украшения. Служителите на ОДМВР незабавно се заели със случая и организирали търсене.

Същия ден, към 16 часа, на територията на Област - Русе, при взаимна акция служители на реда от ОДМВР-Стара Загора и Русе спрели за инспекция лек автомобил " Фиат Мареа ", ръководен от В.А, /48 г./, от Силистра. При последвалите процесуално-следствени дейности в колата са открити и конфискувани отнетите с машинация от вързстната жена 2100 евро и огромно количество златни украшения. На В.А. е повдигнато обвиняване за осъществено закононарушение по чл.209, ал.1 от Наказателен кодекс и е арестуван за период до 24 часа във Второ районно управление (на МВР) – Стара Загора. Работата по случая продължава.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР