Алма се оказа най-силният музикален дебют на 2019 година у

...
Алма се оказа най-силният музикален дебют на 2019 година у
Коментари Харесай

Алма - най-силният музикален дебют на 2019 година у нас

Алма се оказа най-силният музикален дебют на 2019 година у нас.

Първите ѝ два сингъла “Perfect ” и “Don’t Know ” не просто се задържаха рекордно време на върха на родните ранглисти, а реализираха голям интернационален триумф.

MTV, VH1, Spotify, Apple Music, медии в Полша, Русия, Гърция, Румъния, Турция, поддържаха младата българска певица и ѝ помогнаха за невиждано малко време да реализира впечатляващ триумф.

Ключът за него – уникалност, мощно наличие и характерен вокал, вложени в меланхолични и завладяващи със звученето си песни.

След премиерата на колаборацията с Pavell & Venci Venc’ наречена „ Адрес “ (), надарената госпожица „ затваря “ шеметната серия от шлагери за тази година с нов солов план, озаглавен “Out of Control ”.

Алма сама написа мелодиите и текстовете си, а обичаният ѝ музикален продуцент и съавтор е румънецът Моноир.

Двамата основават музика за рекордно малко време и постоянно се майтапят, че съвсем са подготвени с материал за албум.

Песента “Out of Control ” не е изключение, още веднъж е записана в студиото на Thrace Music в Констанца и е третата креативна колаборация сред певицата и румънския хитмейкър.

Още с премиерата си, “Out of Control ” получи невиждана досега поддръжка за българско парче и за български актьор от всички цифрови платформи в Европа.

Песента бе добавена в най-популярния плейлист на Spotify – New Music Friday в Дания, Полша и Исландия, както и в световния лист за перспективни песни на Tidal – Tidal Rising: Global.

„ Оut of Control ” откри място и в Hot Tracks на Apple Music в Италия, Русия и Турция. Русия се регистрира и с поддръжка в някои от най-важните плейлисти на най-важната локална платформа Вконтакте.

Видеото към песента също е впечатляващо.

Режисьорът Виктор Антонов – Рик и операторът Радослав Гочев основават видео – съновидение, в което акценти са излитане над София от гигантска люлка на покрива на една от известните здания в центъра на София и повдигане с кран високо над земята, за което Алма отхвърля да употребява дубльор, защото обича рисковите прекарвания.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР