Allen & Overy създаде инструмент за договаряне на договори с

...
Allen & Overy създаде инструмент за договаряне на договори с
Коментари Харесай

Allen & Overy пуска инструмент за договаряне на договори с изкуствен интелект в предизвикателство към правната индустрия

Allen & Overy сътвори инструмент за договаряне на контракти с изкуствен интелект, до момента в който адвокатската адвокатска фирма на магическия кръг напредва с технология, която заплашва да наруши обичайните практики на юридическата специалност.

Групата със седалище в Обединеното кралство, в партньорство с Microsoft и започващата компания за юридически AI Harvey, създаде услугата, която се основава на съществуващи шаблони за контракти, като съглашения за неразкриване на информация и обединение и условия за придобиване, за правене на нови съглашения, които юристите по-късно могат да трансформират или одобряват.

Инструментът, прочут като ContractMatrix, се предлага на клиентите в опит да подтиква нови доходи, да притегли повече бизнес и да спести време на вътрешните юристи. A&O пресметна, че това ще спести до седем часа в договарянията по контракта.

Повече от 1000 A&O юристи към този момент употребяват инструмента, като петима неназовани клиенти от банки, фармацевтика, технологии, медии и частни кап...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР