All of Us Strangers скоро ще направи своя дебют за

...
All of Us Strangers скоро ще направи своя дебют за
Коментари Харесай

Гледайте All of Us Strangers за £1,99 със сделка на Disney+, която изтича след часове

All of Us Strangers скоро ще направи своя дебют за поточно предаване в Обединеното кралство, защото всепризнатата драма се насочва към Disney+ по-късно този месец. С присъединяване на Андрю Скот от Fleabag и Пол Мескал от Aftersun, сантименталният фентъзи филм ще бъде наличен за поточно предаване с новата договорка на Disney от £1,99 на месец, само че ще би трябвало да действате бързо, защото офертата изтича след часове.

Disney's ' Промоцията Epic Movies, Epic Offer разрешава на нови и завърнали се членове да се причислят единствено за £1,99 на месец за три месеца. Това значи, че можете да предавате All of Us Strangers на преференциална цена при премиерата му на 20 март – само че ще би трябвало да побързате да заключите отстъпката, преди договорката да завърши в 23:59 ч. в четвъртък, 14 март.

Според формалния си синопсис, All of Us Strangers се развива в актуален Лондон, като една нощ в съвсем празния си многоетажен блок Адам (Скот) има инцидентна среща с мистериозния комшия Хари (Мескал), което нарушава...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР