All I Want for Christmas е песента, която всяка година

...
All I Want for Christmas е песента, която всяка година
Коментари Харесай

Още проблеми за Марая Кери

" All I Want for Christmas " е песента, която всяка година оглася Коледата ни. Парчето се появява още през 1994 година и се трансформира в емблематично. Доказателство за това е фактът, че е продало цели 10 милиона копия и е спечелило 60 милиона $ в възнаграждения.
 Марая Кери, къща, крадци и по какъв начин ограбиха дома на певицата в Атланта, до момента в който е на отмора в Италия
Какво се случи с дома на Марая Кери, до момента в който е на отмора

Певицата би трябвало да е по-внимателна, когато разгласява фотоси в обществените мрежи

Явно точно поради главозамайващия триумф на шлагера Марая Кери, певицата, която го изпява, се е засилила да го експлоатира. Как ли?

Тя желае да сътвори комерсиална марка на купата " Кралицата на Коледа ", като записва термина законно, тъй че единствено тя да може да го употребява. Доста тесногръд ход, бихме споделили.

Това явно е направило усещане и на други, а най-лично пък визира други две певици. Това са Дарлийн Лав и Елизабет Чан и те въобще нямат желание да се оставят Кери да се самообявява за държател на коледното въодушевление.
 Снимка 584520

И двете също са известни изпълнителки на коледни песни. Чан си печели популярност с това, че пуска коледни песни всяка година, а през 2013 година пък издава албум, озаглавен Queen of Christmas. Певицата е реагирала бързо откакто Кери подава настояването за комерсиалната марка и публично е възразила против него.

" Коледа съществува преди всички нас на Земята и се надяваме да остане и доста след нас на Земята. И съм мощно уверена, че никой човек не би трябвало да има каквото и да било, обвързвано с Коледа или да го монополизира по метода, по който Марая се стреми да го направи. Това просто не е вярното нещо. Коледа е за всички. Тя би трябвало да бъде споделяна, а не притежавана ", споделя Чан пред Variety.

Тя изяснява също, че казусът не опира единствено до музикалния бизнес, а упоритостите на Кери стигат и по надалеч - до желание да се възползва от комерсиалната марка по всички вероятни способи - като я нарежда на облекла, алкохолни артикули, маски, даже и нашийници за кучета.
 Марая Кери, Брайън Танака и разходката им из улиците на Ню Йорк
Когато Марая Кери се появи със секси гаджето си

Хванати в крачка

Дарлийн Лав пък, другата певица, която показва неодобрението си към комерсиалната марка, е известна със считания за един от най-великите коледни албуми на всички времена - A Christmas Gift for You From Phil Spector. След като извършва шлагерът от него " Christmas (Baby Please Come Home) " онлайн в американско предаване още през 1986 година, водещият я афишира за " Кралицата на Коледа ".

Именно този миг от кариерата си Лав акцентира пред юриста си, с който дружно се борят против настояването на Кери да си приватизира купата " Кралицата на Коледа ". А коя страна ще завоюва борбата, следва да разберем.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР