Алкохолизираната палавница Дебора, чиято разклатена психика лъсна пред цяла България

...
Алкохолизираната палавница Дебора, чиято разклатена психика лъсна пред цяла България
Коментари Харесай

След чутовната гавра в ефир: Дебора съди „Биг Брадър“ за 200 бона! Шоуто се възползвало от лабилната й психика

Алкохолизираната хитруша Дебора, чиято разтърсена душeвност лъсна пред цяла България в къщата на „ Биг Брадър: Моуст уонтед ”, има желание да търси правата си в съда, научи HotArena.

Публичното оскърбление, на което певицата беше подложена от продуцентите, е оценено от юристите й на 200 хиляди лв., а гражданският иск може да бъде заведен още преди Коледните празници, сама се похвали брюнетката.

За по-малко от седмица в ефир фолкдивата си сътвори имидж на непоправима алкохоличка, освен това с вещото подпомагане на риалитито. Дебора се снабди с облик на парцалеса, който мъчно може да бъде заличен, а и продуцентите се постараха да я показват единствено в отрицателна светлина , писа „ Таблоид “.

Дори водещият Ники Кънчев с неприкрито удовлетворение говореше за проблемите й с чашката, а прякорът й „ Мис Махмурлук ” за една от задачите си беше същинска подигравка с мъртвец. Творците зад „ Брадъра “ няма по какъв начин да се оправдаят с неведение, защото проблемите на Дебора бяха ясни още преди влизането й в Къщата. В продължение на няколко месеца е търсила и профилирана лекарска помощ.

И това сигурно се е знаело от продуцентите. Оказва се, че драмите на Дебора не са свързани само със злоупотребата с алкохола, само че и с опит за самоубийство, който тя е правила преди години. Психическото положение на мацката не е положително, това споделя и самата тя в редица свои телевизионни изяви. Нейна близка, загрижена за здравето ѝ, споделя, че фолкпевицата е лежала в психиатрична клиника .

За да се оправи с връхлетелите я паник офанзиви, 26-годишната видинчанка почнала да комбинира алкохола с хапчета и след рисково предозиране едвам не изгубила живота си. Според юристите на Дебора от предаването са се възползвали от психическата й ненормалност . Законът обаче пази хората с душевни разстройства, защото е елементарно да бъдат манипулирани и подведени. По тази причина те би трябвало да не подписват контракти без разпит пред арбитър.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР