Алкохолът е открит при четири проверки на частни домове в

...
Алкохолът е открит при четири проверки на частни домове в
Коментари Харесай

Иззеха близо 900 литра нелегален алкохол в Ловешко и Плевенско

Алкохолът е открит при четири инспекции на частни домове в общините Угърчин, Летница и Пордим

При четири обособени инспекции в частни домове в областите Ловеч и Плевен бяха открити 888 литра течност с тип и аромат на етилов алкохол без документи за обезщетен данък.

На 13.12.2022 година митническите чиновници от бранш „ Оперативен надзор “ Свищов в отдел „ Митническо разузнаване и следствие “ на Търговско дружество Митница Русе реализираха четири инспекции на частни домове в общините Угърчин, Летница и Пордим. В три от случаите митническите инспектори са работили взаимно със чиновниците на Министерство на вътрешните работи Ловеч и Министерство на вътрешните работи Плевен.

При осъществения митнически надзор на четирите частни парцела са открити общо 888 литра течност с тип и аромат на етилов алкохол без документи за обезщетен данък. Нелегалната спиртна напитка е съхранявана в пластмасови бидони, туби и бутилки в изби и пристройки на частните домове.

При две от инспекциите са формирани досъдебни производства, а при останалите две са формирани актове за определяне на административни нарушавания.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР