Алкасер подписа постоянен контракт с Борусия ДортмундИспанският нападател на Борусия

...
Алкасер подписа постоянен контракт с Борусия ДортмундИспанският нападател на Борусия
Коментари Харесай

Алкасер подписа постоянен контракт с Борусия Дортмунд

Алкасер подписа непрекъснат договор с Борусия Дортмунд
Испанският нападател на Борусия Дортмунд Пако Алкасер парафира непрекъснат контракт с,,жълто-черните “, оповестиха от клуба.,,Информирахме през днешния ден Барселона, че имаме желание да подпишем за непрекъснато с Пако “, съобщи спортният шеф на отбора Михаел Цорк в изказване на клубния уебсайт. „ Той е напълно с нас, интегрира се бързо в състава и ще бъде скъпа част от развиването на тима. Пако е голмайстор от най-висока класа и към този момент ни донесе няколко доста значими триумфа. Очакваме с неспокойствие той да продължи да отбелязва доста попадения и да асистира за такива в идващите години “, приключи Цорк.

25-годишният футболист се причисли към Борусия Дортмунд от Барселона чартърен през лятото и незабавно впечатли с играта си, реализирайки девет гола в шест мача, в това число и победното попадение при триумфа с 3:2 над първенеца Байерн Мюнхен вкъщи на,,Сигнал Идуна Парк “.,,Много съм благополучен в Дортмунд…в този прелестен отбор “, съобщи Алкасер в клубно изказване.,,Борусия Дортмунд беше и е точното решение за мен. Ще направя всичко допустимо, с цел да се отблагодаря за гласуваното доверие “, приключи щастливият Алкасер.

Договорът на испанеца ще го задържи в тима на Люсиен Фавр до 30 юни, 2023 година. От управлението на водача в Бундеслигата не оповестиха публична информация, касаеща трансферната сума, само че съгласно немските медии Bild и Kicker става въпрос за цена сред 21 и 23 млн. евро. Дортмунд гостуват на Майнц 05 в събота следобяд, в опит да продължат серията си без загуба от началото на сезона. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР