Алисия Викандер е сред любимите ни актриси. Секси е, подбира

...
Алисия Викандер е сред любимите ни актриси. Секси е, подбира
Коментари Харесай

Тайната за изящната фигура и походка на Алисия Викандер

Алисия Викандер е измежду обичаните ни актриси. Секси е, сортира функциите си добре и съумя да влезе под кожата на киноманите още преди Оскара за " Момичето от Дания ". После се омъжи за един от най-желаните артисти - Майкъл Фасбендър, с което ни завоюва изцяло, тъй като двамата станаха една от най-симпатичните холивудски двойки.
 Ето го новото холивудско семейство
Ето го новото холивудско семейство

Любимите артисти са се оженили скрито

Малцина знаят обаче, че тя е била балерина, макар че изящната ѝ фигура и походката недвусмислено подсказват тази дребна детайлност.

31-годишната актриса играе балет от деветгодишна възраст. Пред списание Elle тя споделя за този благополучен интервал от живота си, като разяснява, че счита себе си за същинска късметлийка, тъй като в никакъв случай не е стигнала до хранително разстройство, както доста балерини.

on Aug 19, 2020 at 3:47am PDT

„ Да растеш облечен в прилепнало трико, гледайки тялото си в огледало седем часа дневно, шест дни в седмицата, и да слушаш хората да приказват за него пред теб и пред другите - ето това не е здравословно ", споделя тя.

Алисия споделя, че майка й е изиграла значима роля, като й оказва помощ да се оправи с натиска, пред който е изправена. „ Имах огромен шанс да мина през балетно учебно заведение, без да развия хранително разстройство. Не знам по какъв начин. Мисля, че моята майка ми говореше за това всеки ден. “

on Jul 21, 2019 at 12:55am PDT

С Макъл Фасбендър се среща на снимачната площадка на „ Светлината сред два океана “. През 2017 година подписват брак, а в този момент Алисия споделя, че още веднъж има предпочитание да работи с него.

на Авг 23, 2016 в 3:45 PDT

Алисия чака с неспокойствие да се върне към общоприетия си живот с работни задължения след изолацията поради ковид.

on Oct 16, 2017 at 8:33am PDT

„ Всъщност, в действителност съм разчувствана. Това, което преживяхме през последните няколко месеца... съзнавам какъв брой е друго да се върнем към това, което сме наричали нормалност. “

Ние също чакаме идващите ѝ изяви.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР