Алисия се чувства неоценена в шоуто! Бясна и крайно обидена на

...
Алисия се чувства неоценена в шоуто!
Бясна и крайно обидена на
Коментари Харесай

Алисия пред истерия: Тръшка се, че в „Капките“ я подценявали!

Алисия се усеща неоценена в шоуто!
Бясна и извънредно афектирана на журито на „Капките“ е Алисия. Чалга дивата и някогашна на баджанаците Валери Божинов и вратаря Ники Михайлов била пред нервност, смятайки, че е подценявана преднамерено в предаването. Това разкриха източници от кухнята, очевидци на прочувствените й прояви.
 Алисия
Алисия гневна, че я подценявали

Чашата аха да прелее през миналия лайф, когато Алисия влезе в кожата на Богдана Карадочева с нейното „Иване“. И въпреки публиката да я хареса, журито крепко я сряза. Особено Хилда Казасян, която в очите й съобщи, че е нямала грам аналогия с Богдана. Нито като глас, нито като тембър, още по-малко като лъчение. Аристократичното лъчение на Карадочева просто липсвало.

А когато получила и ниски оценки от останалите, Алисия била на косъм на изригне. Всъщност напрежението на лицето й си личеше ясно и пред камерите, макар тежкия театрален макиаж. Виждаше се, че чалгаджийката е стиснала устни и се пръска от гняв и евентуално злоба към похвалените.

В мрежата обаче с изключение на почитатели, тя си има и критици, които пет пари не биха дали дали са засегнали самолюбието й.

„Страшно надуване и поза“, „Мими Иванова,в тялото на Богдана Карадочева и глас на Алисия“, „Притеснена ли е, такава ли си е, само че не може и да се майтапи. Хилда е права!!!Въобще не се оправи!“, „Нищо общо с Богдана Карадочева. Няма данни за подражател, но никакви! Пее си като Алисия, единствено че ария на друга певица“, пишат феновете. А един консуматор хвърли и спомагателна бомба с коментара:
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР