Алисия, която има огромен репертоар от песни за последните 20

...
Алисия, която има огромен репертоар от песни за последните 20
Коментари Харесай

Какво се случва? Алисия не помни песните си

Алисия, която има голям репертоар от песни за последните 20 година даже не помни точната им численост.

Певицата признава по време на присъединяване във влог на Алпер Чочев, че не помни огромна част от песните си, изключително тези от началото на кариерата й, blagoevgrad24.bg.

Алисия споделя по какъв начин постоянно й се случва да отхвърля на почитатели по време на нейно присъединяване да извърши съответна ария. Причината за това не е, че Алисия не обича фенове си, тя просто не знае, че тези части са нейни.

" Изпадам в безумни обстановки на мои участия. За 20 година не знам какъв брой тъкмо песни имам. Често ми се случва да пристигна някой почитател по време на присъединяване и да ме помоли да му изпея съответна ария, аз му споделям, че такава ария нямам. След малко той се връща при мен и ми демонстрира даже клипа на песента ", споделя през смях певицата.

Оказва се, че Алисия постоянно пее някои от старите си обичани песни. Има и такива обаче, на които не помни освен текстовете, само че и обстоятелството, че са нейни.

Тя напомня началото на кариерата си, когато в клиповете, които снима, най-често вземат участие нейните братовчедки.

Въпреки че е доста надалеч от класическия попфолк, Алисия приема концепцията да направи кючек.

" Това е доста съществено предизвикателство. Може би един джангър ще ми пристигна добре. Не се наемам с време, само че ще го направя. Даже ми хрумна и кого да поканя ", дава обещание Алисия на почитателите си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР