Алисия и Тони Стораро показаха новите си кучета в клип.

...
Алисия и Тони Стораро показаха новите си кучета в клип.
Коментари Харесай

Алисия И Тони Стораро Си Ги Показаха

Алисия и Тони Стораро демонстрираха новите си кучета в клип. Бамби, кученцето от породата Бо, импорт от Тайланд, което Тони Стораро неотдавна подари на дребния си наследник Емрах, провокира възторг в шоу средите. Инстаграм е залят със селфита с пухкавия сладур, които всички, доближили се до него, се надпреварват да си вършат и качват.

Валери Божинов-джуниър, синът на Алисия, от 5 години също желал такова, само че го нямало в България и намирането му от чужбина било мъчно. Когато Тони взел неговото, колежката му незабавно му звъннала да го помоли за подпомагане да й докарат от същия разплодник. Не след дълго той й пратил фотография на мъниче, същата порода, само че не с цвят на лъвче, а чисто бяло.

„ Аз си го познах, че това е „ нашето “ куче и го взех за Валери “, споделя певицата. И тъй като редом с това двамата подготвяли нов дует, напълно естествено Бамби и Каспър (така се споделя домашният любим на Алисия) станали артисти в клипа.

След триумфа на първата им взаимна ария – „ Не давам да си непозната “ и на фийчъринга „ Добре ти беше “, звездата на „ Ара мюзик “ и Човека Глас са подготвени да нападат лятото с нов шлагер. Как се ражда концепцията за него?

„ Една вечер с Алисия се видяхме в столична дискотека. Аз имах присъединяване, а тя беше пристигнала да чества рожден ден на другарка. Заговорихме се за идните ни планове и аз й пуснах тази ария на композиторите Радомир Кишев и Атанас Георгиев-N.A.S.O, която подготвях за независима, и я попитах за мнението й “, споделя Стораро.

„ Отговорих му, че доста я одобрявам. Като цяло аз съм почитател на работата на тези момчета. Последният ми сингъл „ Старай се да си първи “, който се радва на огромен триумф, също е на Радомир Кишев. Тогава Тони ми предложи да я създадем в дует. Променихме малко текста, който Мариета Ангелова беше написала, с цел да става за мъж и жена. Така се роди „ Златото на тати “, добавя изпълнителката.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР