Алисия е първа дружка с дъртото коте на Валери Божинов.

...
Алисия е първа дружка с дъртото коте на Валери Божинов.
Коментари Харесай

Няма Да Повярвате Какво Се Изсипа На Главата На Валери Божинов! Най-Големият Кошмар На Всеки Мъж! Снимки

Алисия е първа приятелка с дъртото коте на Валери Божинов. Поп фолк дивата и сръбският модел били в прелестни връзки. Двете се чували по телефона и постоянно си приказвали, като най-хубави приятелки.

С това изпълнителката се похвали пред Венета Райкова в предаването й „ Папараци ”.

Звездата на „ Ара мюзик ” сподели също, че езика в никакъв случай не е бил спънка в връзките на тях двете. Дотолкова били близки, че Алисия пусна сина си за рождения му ден.



Припомняме, че Валери Божинов рита за локалния тим в Швейцария. Заради което Валерко отпътува при татко си за рождения му ден. Гаджето на татко му доста се грижела за него и той бил в положителни ръце.

„ Радвам се, че сина ми и татко му се схващат прелестно. Валерко доста обича баща си. С Биляна Дол също нямам терзания. Тя доста добре се грижи за дребния. Двете се разбираме отлично.

Често се чуваме и по телефона. Момчето ми се усеща доста добре, когато е при тях. Спокойна съм, когато Валерко е при татко си и Биляна Дол ”, сподели пред водещата поп фолк изпълнителката.

Певица отхвърли да е съдила мъжа си за голяма прехрана. Както и да желае в правосъдното съглашение татко му да дава пари за екскурзии и екзотични почивки на сина си.

Алисия е удовлетворена, че Валери-старши и Биляна Дол са я създали съпричастни на празника му. Те не спирали да пращат фотоси по обществените мрежи за това по какъв начин честват и се забавляват тримата.

Алисия не пожела да каже освен това за връзките си с Жоро Бирмата. Певицата сподели, че ще разкрие детайлности към персоналния си живот, в случай че индивида до нея я заведе до олтара и си има още едно дете.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР