Алиша Кийс се присъедини към Ъшър като изненадващ гост по

...
Алиша Кийс се присъедини към Ъшър като изненадващ гост по
Коментари Харесай

Алиша Кийс изненадващо се присъедини към Ъшър в шоуто му за Супербоул

Алиша Кийс се причисли към Ъшър като неочакван посетител по време на шоуто сред полувремената на финала на шампионата по американски футбол " Супербоул " и изпя песента си " If I Ain't Got You ", стоешком до пиано по средата на терена, което приличаше на алена нереална статуя, съобщи Асошиейтед прес.

След това тя изпя дружно с Ъшър дуета им " My Boo ". Кийс беше облечена в искрящо алено и контрастираше с облечения в искрящо бяло Ъшър.

Ъшър стартира шоуто си на полувремето в жанр Лас Вегас - заобиколен от шоугърли и други ефектни танцьори, и загърнат в екстравагантна мантия с пера.

Певецът има 9 шлагера, достигнали номер 1, и 18, стигнали до челната десетка на класацията на " Билборд " от 1997 година до момента. 44-годишният реализатор е осемкратен притежател на премия " Грами ", показва АП.

" Супербоул " означи следващото пето партньорство сред Националната футболна лига и продуцента Джей Зи. През 2023 година звезда на шоуто бе Риана. Това беше и първата година със спонсорство от страна на " Епъл мюзик ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР