Алиша Кийс изневери на принципите си! През 2016 г. певицата

...
Алиша Кийс изневери на принципите си! През 2016 г. певицата
Коментари Харесай

Алиша Кийс разочарова феновете си, изневерявайки на свой принцип

Алиша Кийс изневери на правилата си! През 2016 година певицата се отхвърли от грима и съобщи, че това е едно от най-разумните й решения, тъй като по този начин преодолява натиска, упражняван върху известните дами.Същата година тя пусна и парчето " Girl Can't Be Herself ", в което се пее: 

" Сутрин, в минутата, в която се събудя, стартирам да мисля по какъв начин да не желая да поставям целия този грим. Кой споделя, че би трябвало да затулям това, от което съм направена. Може би целия този грим прикрива коя съм в действителност. "

Четири години по-късно Алиша Кийс разгласи, че ще направи колаборация с известна марка за козметика. Все още не е ясно какви зад какви артикули ще застане Кийс, само че от нейно известие в Туитър излиза наяве, че козметиката няма да бъде тествана върху животни.  Решението на певицата провокира вълна от отрицателни мнения. Известният влогър Джеймс Чарлз написа:

Виж още:

„ Според мен хората, които не употребяват грим, не би трябвало да пускат лична линия козметика “.

Друг консуматор на обществените мрежи разяснява:

„ Толкова години тя разказваше, че повече няма да я забележим с грим. Мога единствено да кажа, че тя не държи на правилата си “.

Ще забележим ли още веднъж Алиша Кийс с грим и какъв е коментара ѝ за реакциите на потребителите в обществените мрежи, следва да забележим.

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР